няма адказу ?каб быць пачаткоўцам, я спадзяваўся, што хто-небудзь мне скажа " брава".
ps: з тых часоў ? праўда ці не, што змяняюць толькі абмежавальнікі ціску, акцыі на esseesse ? мне здаецца, што ўсе астатняе супадае![]()
няма адказу ?каб быць пачаткоўцам, я спадзяваўся, што хто-небудзь мне скажа " брава".
ps: з тых часоў ? праўда ці не, што змяняюць толькі абмежавальнікі ціску, акцыі на esseesse ? мне здаецца, што ўсе астатняе супадае![]()
рухавік ? заўседы есць што-то...калі карты ваш зыходны файл, вы можаце спакойна дабрацца да ўлады 500ss
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Легендарныя я спрабую выдаліць блок дросельнай засланкай, што робіць pi? і пі? доказаў, я хацеў бы ваш савет... я павінен мяняцца, нават абмежавальнікі turbo ад 4000 абаротаў і далей да максімуму абаротаў???
Я павялічыў кут адкрыцця клапана да максімуму абаротаў мець паступова максімальная дыяфрагма-на 88%, але потым ціск турбо, застаюцца пастаяннымі да 1-1 .1 бар.
Я хацеў бы, па меншай меры, мець пастаянныя 1.2 да 6000 абаротаў...
Дзе я памыляюся!!!
вы можаце пляснуць, як вам здаецца, на электроннай прайшоў пэўны linite ціск падае, вы можаце ўзяць яго нават у камандзе максімум абмежавальнікі не атрымаеце але добры вынік ? фактар-за турбіны ж, што пасля пэўнага мяжы не што іншае, як нагрэць паветра, і я зразумеў, калі я перайшоў на турба больш каржакаваты, а затым паглядзець, калі вы трымаеце пастаянна
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Прывітанне, хлопцы, з певень, я магу скапіяваць карту esseesse на маім эбу сцек у мяне такая ж hw dario90 дзякуй
Легендарныя я раблю розныя тэсты з абмежавальнікамі крутоўнага моманту, і я павінен сказаць, што машына ў парадку, але так, як ты кажаш, натоўп, ihi сагравае і кала ціску. Я хацеў спытаць, калі вы ведаеце, ecm ўсталяваць launch control, я паспрабаваў ўсталяваць абмежавальнік абаротаў рухавіка, парог ніжэй, але мяне блакуе абаротаў у значэнне 4500.
Маглі б вы дапамагчы мне
я заўважыў, што за драйвер (абмежавальнік ціску), есць яшчэ два розных паваротаў...
але вы яшчэ не спрабавалі пісаць у паслядоўны?
вядома, напісанае ў паслядоўны, аднак leggenday яе заўседы трымаць высокае ціск трэба паставіць 3 датчыка гпд ss і перабудаваць усе на базавай карце гпд SS