"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
манро,я думаю, што паведамленне адміністратарам вырашыць гэтую праблему![]()
Не спяшаецеся манрозону совацца не разблакаваць пасля 80 паведамленняў?
не...пасля 80 паведамленняў вы можаце бачыць ўкладання, але раен не совацца вырашаць admin, калі вы зможаце ўвайсці
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
ах, я не ведаў пра гэта...
адрасы і камутатар, maf/map 51C30,61C30,71C30 для 3 блокаў...ад 0 cio? MAF on-парталы ўсе 3 у 257 (MAP on....памятаеце, што потым трэба rifarti абмежавальнікі дыму ў функцыі map....я раю вам, каб атрымаць файл, дзе i lim дыму map актыўныя і copiarti крокам.....
у любым выпадку карту, што ў вас апублікавана не добра....спачатку вы абмежаваныя 60mg IQ, і потым есць шмат іншых рэчаў, каб разгледзець у гэтай карце...і першыя з усіх працягласцей, а затым карты пароў на аснове maf цалкам кайфам...акрамя таго, вы закранулі няправільна карты N75 і іншыя карты, фури драйвер, што, згодна з м? не ведаеце, як працуюць....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Вы на самой справе я праверыў некалькі файлаў tdi і scopiazzato тут і там...але дзе я магу знайсці абмежавальнік iq? Я спытаў 75mg педаль ўпырску parzializzato і абмежавальнік крутоўнага моманту...
і праўда, што патрабаваць 75mg але вы кастрыраваў таксама ў ін'екцыі parzializzato (лім дыму на аснове maf) на 1051 мг паветра ў 18:1 afr....дзе замест 550 мг паветра ў вас есць afr 7:1...было б усе перарабляць, лім дыму калькулятар у руцэ, з усе afr max 14:1...
у 4DA04,5DA04,6DA04 c'? есць лім iq фіксуецца ў 60mg....паўстае ўся радок, на колькі вы хочаце надаць....
? есць і іншыя абмежавальнікі....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
у адрас "051C30" і аднадумцаў, ад "0" яго "257".
перарабіць абмежавальнік дыму на аснове MAP вы можаце проста скапіяваць яго ў ibiza fr.