а hft...калі вы пайшлі больш блокі кіравання, паставіўшы 12v пастаянныя павінны павярнуць, каб прымусіць
а hft...калі вы пайшлі больш блокі кіравання, паставіўшы 12v пастаянныя павінны павярнуць, каб прымусіць
Усе бачылі твае вочы, ці ты вывад з таго, што паглядзець 2 лункі пад сядзеннем?... я, аказваецца, замест таго, што пераход ад бензіну, то зрабіце сістэму ўсмоктвання вентура, у бак sx, дзе вы ? таксама адсутнічае адзін з 2 паплаўкоў. у баку справа, вы знойдзеце замест другі паплавок і паліўны помпа, калі я правільна памятаю, павінен адправіцца падчас імшы на матацыкле( таму ? нармальна не паслухаць пры ўключэнні панэлі). вы пераканаліся, што бензін не назапашваецца ў баку злева, пакідаючы бак справа ((, дзе c'? помпа) сухі? калі ? cos? хутчэй за ўсе згарэў помпа, але ? праўда таксама, што есць праблемы на трубаправодзе ўнутры рэзервуара.
я зараз кажу вылучаюць на рамонт серводвигателя valvetronic,заўтра ачышчана або танк, і перапынак ўсе рэчы, якія есць ,таму што я не мог зразумець, занадта шмат было ў бензін.....
Паліўны помпа мне здаецца, што будзе апрабаваны ў шім ад эбу, а не ад rel
Ен падобны на mercedes, якія маюць 2 паплаўкоў і помпы...smontala і вы ўбачыце, што ? іх праблемы
а ртс, безумоўна, праблемы з помпай
Заменены помпа ў камплекце, і рамонт рухавіка valvetronic, усе разабралі
Вельмі добра....
![]()