Учора ў BMW я паставіў файл врі. Кліент кажа, што рухавік хныкаў. ? таксама зразумеў, для вас гэта праблема .
Учора ў BMW я паставіў файл врі. Кліент кажа, што рухавік хныкаў. ? таксама зразумеў, для вас гэта праблема .
Цяпер я назад файл з-крычы. Кліент не будзе адчуваць сябе праз пару дзен.
Сення я бачу, адпраўлю файл врі і mod
mod.rar вось спасылка на файл-крычы. http://www.professionalchiptuning.ne...5958#post95958
таму можа быць іх стварыць ікаўка, аб якім вы кажаце.
па маім сціплым меркаванні, вы зрабілі нейкія памылкі...
У вас павялічваецца занадта шмат часу ўпырску, хоць і высокіх абарачэннях, і ціск турбо ? дата зла. Не трэба павялічыць на нізкіх абарачэннях і заставацца прыкладна на 6/8 %. Акрамя таго, вы не павялічылі абмежавальнікі крутоўнага моманту, затым павялічваецца, могуць быць абмежаваныя менавіта ад яго, і q
і як я павінен змяніць ціск турбо і час ўпырску
На мой погляд не хапае практычна ўсім, шматлікія карты з драйвераў ў вас няхай крычы, павялічваюцца занадта шмат часу ўпырску (я на маім 118D я пакінуў іх практычна врі з выдатнымі вынікамі), карта Нм > iQ павялічана дрэнна (вы змянілі, толькі што названыя, драйвер ECM) пасля вас хай врі, у вас зменены, абмежавальнік ціску ў рампы, што можа таксама пакінуць арыгінальны (апошні, пракручваючы карту ў 2D), абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху вы пакінулі іх крычы, не хапае моды на svtql (можна нават абыйсціся без яго, калі не перавышае 420), ціск турбо зроблена дрэнна і шмат іншае.
Для астатніх, калі вы зробіце Рэзервовую копію ў boot mode tricore вы таксама можаце зрабіць яе ў паслядоўны інтэрфейс, пратэставаны з FGTech v53-й? раз! Калі б вы заблакаваць, вы заўседы можаце ripristinalra у boot mode tricore; варта, аднак, спатрэбіцца, затым, зрабіць выраўноўванне DDE-CAS-EWS (гэта ? наменклатура, якая вяртае мой дыягназ).
Выбачайце, пост вышэй, аднак я не магу рэдагаваць папярэднія, а затым, калі гэта неабходна, аан, а таксама апошнія паведамленні ў адзін! Прыкладаю да EGR OFF 159sportwagon!
BMW 118D 143cv 159sportwagon EGR OFF.rar