мая серыя ўвайшоў адзін 27128 для гэтага я паставіў 27256
мая серыя ўвайшоў адзін 27128 для гэтага я паставіў 27256
КАЛІ ВЫ НЕ ЎПЭЎНЕНЫЯ АДКРЫЙ
НЕ, можа быць, не зразумела! Мой зыходны файл і ўсталяваны на 128, а затым я павінен выкарыстоўваць 256..... калі хто-то не кажыце мне, што гэта не мае нічога агульнага, і я павінен выкарыстоўваць занадта 512.
Акрамя таго, як усталяваць і выкарыстоўваць перамыкач для змены карты?
Правільны 256, можа быць, вы, магчыма, няправільны павесіць файла для sdoppiamento. не трэба ніякіх патрона прыватнасці.. калі няма, што pin-біта больш істотным, што дае вам доступ да другі экзэмпляр карты, вы павінны трымацца далей ад друкаваных і падлучыць яго да коммутаторы, які вас пасылае на адзін лагічным, калі вы хочаце зрабіць перамяшчэнне![]()
маглі б вы даць мне які-небудзь савет у pi??
не вас есць схема, або магчымасць? растлумачце лепш, што мне рабіць?
чаму? я не знаходжу нічога, што функцыі......
Дзякуй
і калі вы будзеце дакранацца двух блокаў замест? два eprom? змяненне праводкі і перамыкач, каб уключыць адзін ці іншы...? магчыма?
Мадэль eprom 256:
St m27c256b
Дайце мне ведаць, дзякуй
...таму што рабіць зло-так і ўскладняць сабе жыцце... з eprom двайны вы можаце гэта ўсе рабіць... двух блокаў, якія сапраўды цяжка кіраваць... усе значэнні датчыкаў будуць завышаныя, таму што ўваход, магчымасць перазарадкі б паменшыць импедансов ж і змяніць значэння чытання..
Працэдура выканана як з адной eprom емістасці з двайны двайны eprom.... Хай сядзяць, рэзістары і ўсе астатняе не працуюць, каб уключыць камутатар у любым выпадку неабходна выкарыстоўваць кампанент прыпоя, што дазваляе коммутаторы парыбачыць l эл? правільна карту, якую вы хочаце выкарыстоўваць
Прывітанне