Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 56 11-20

Абмеркаванне: карты асноўных

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Scua magi1984 што ? тэорыя, напрыклад, мой файл ori запыту 70 мм3 у карту педаль на ўсіх абарачэннях, але абмежавальнік крутоўнага моманту абмяжоўвае да 60 мм3, як максімум, на 1750 аб/м.
    такім чынам, павелічэнне колькасці паліва не павінны быць зробленыя ў адпаведнасці з крокам карце педалі, але, па мне, трэба добра выраўнаваць карту дыму, карту педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту і даць яму крокам, у тое, што абмяжоўвае нас, дызель,у маім выпадку ? абмежавальнік крутоўнага моманту, так? таксама карту пароў мае мяжа 64,3.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    выдатнае назіраньне, я навічок, я заўседы казаў! Я вельмі рады быць выпраўленая, гэта карысная інфармацыя
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Тое ж самае, я таксама пачатковец, давайце паглядзім, калі нехта больш дасведчаны, можа даць нам пацверджанне.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы выкарыстоўваеце?winols?
    Чаму? з ecm titanium, калі ў вас есць новыя драйвера паглядзець значэння, як вы кажаце, і вы можаце даць крокам правільныя эканомячы вашыя разлікі. Але, калі драйвера сон-тыпу стары паглядзець толькі значэнне, але вы не ведаеце, у чым, чорт пабяры, адпавядае ў большасці карт...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Цяпер я выкарыстоўваю titanium,з winols мне лепш адысці на ноўтбук, дзе ў мяне xp, што я яшчэ не бачыў, як гэта працуе.
    Апошні раз рэдагавалася lupak; 02-10-2012 ў 10:51

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    з winols не патрэбныя дыскі ??

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    з winols выкарыстанні damos, але вельмі пі? цяжка знайсці..***** unue мы збіраемся of topic.
    тут мы гаворым пра " карты асноўных прашу прабачэння...
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    0
    Але якія крокам вы павінны даць у залежнасці ад карты, што ціску ў рампы,абмежавальнік крутоўнага моманту,arrichimento у паскарэнне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Я не зарэгістраваны, але я думаю, што гэта зойме трохі логікі ў прыняцці карты;
    Па-мойму, перш за ўсе, вы павінны вырашыць, як incremantare.
    Es. калі крычы ты 50mm3 дызельнага паліва, і вы хочаце ўзяць яго ў 65mm3 што вам трэба зрабіць, гэта на ўсіх картах налады восяў, калі гэта неабходна.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    0
    мая праблема ? зразумець як павялічыць,

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні