Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 29 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Манро, я не сумняваўся, што вы пішаце, проста хацеў сказаць, што мод, які шукае Asdone не ? так раздражнены...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Я не хачу, каб мод раздражнены, але я хацеў бы даведацца больш? магчыма, таму я рады абмяняцца думкамі!
    Значэння ў карту мне пацвярджаюць, як сказаў мунро, які ў вызваленне vgt, як правіла, трымацца адкрытай, а затым, каб паспрабаваць трымаць ціск, я павінен паспрабаваць пакінуць цалкам адкрытай vgt нават з 0 дызель (з наступным ўзнікнення пікаў).
    C'? некаторыя асабліва логікі, каб прыняць на карту, каб пазбегнуць шыпоў без шкоды для хуткасці? ўздыму ціску?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    атакуе дыягназ і зрабіць часопіс або падключыць манометр turbo і зразумейце, вы ж, што абароты адчуваеш, p? больш павольна, каб даць ціск....толькі такім чынам можна зразумець, дзе на самай справе дзейнічаць.....ведай, для? што тое, што вы шукаеце вы ? "складанасці", якая патрабуе шмат часу на пробы....паспрабуйце пачынаюць трохі павялічыць працоўны цыкл n75, дзе менавіта і па больш нізкай, спрабуючы захаваць крыху больш зачынена vgt такім чынам, каб не запавольваць ход турбіны...калі вы не задаволеныя вынікамі, вы можаце паспрабаваць умяшацца ў элементах кіравання pid збіраецца павелічэння часу пераключэння, націснуўшы фактару кіравання, згаданыя....у калі збіраецца закрыць занадта шмат vgt вы, верагодна, есць ўсе супрацьпаказанні, якія я пісаў раней...
    паўтараю для? доказаў таго, што патрабуюць незлічоных спроб.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Я трохі баюся дакрануцца даходы кантролер PID boost control. Нават не дакранаючыся нервовай P прапарцыйная... можа быць рызыка нарвацца на instabilit? кіравання. З VGT, даступных мне, здавалася б, замест таго, добрая ідэя, каб падняць карту boost на частковыя (пункты адпраўлення і пераходных). Для гэтага, пачынаючы з нагрузкі.

Я дазволю нават дадаць не грэбуйце ўвядзенне, рухавік дызель, не ? цалкам у рабскай залежнасці ад расходу паветра, як бензін, ен на самай справе магчымасць? працаваць з лямбда-зменныя, таму цана на некаторыя sfumazzata, вы можаце такім чынам паскорыць пераходныя, таксама аслабляючы напрыклад карту дым (паменшыць карту лямбда мінімум).
    Акрамя таго, pi? дызель = pi? энергіі на турба = ўзыходжанне boost-й? хуткі...

Ну,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    ? вы можаце змяняць толькі хуткасць? інтэрвенцыі, што дазволіць павялічыць карты boost, абмяжоўваючы пікі. Ці я памыляюся? Хто-небудзь з вас есць ужо? спрабаваў гэты шлях?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Каб павялічыць хуткасць? ўмяшанне трэба нервовай кантролю boost, і, такім чынам, дзейнічаць на параметры кіравання... калі добра памятаю, тым больш? кіравання ? рэактыўная (жорсткі ў аналогіі маса-спружына-дэмпфер) тым больш? ? pi? ? легка ўзнікаюць ваганні...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Я ў тым ліку, у выпадку ваганняў, я мяркую, вы кажаце аб долі секунды, і наўрад ці я іх з часопіса, але я павінна заўважаючы, аказання. Far? нейкі тэст, і я дам вам ведаць, як ен сябе вядзе!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    і вы, як правіла, частата ваганняў boost, якія могуць паўстаць, з'яўляюцца сваякамі частоты разрадаў, што для рухавіка 4-цыліндравы, павінна быць, аб / мін * 2 / 60 [Гц]
    Прывітанне
    дайце нам ведаць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    вы формулу ? правільна
    цыкл рухавіка адбываецца кожныя два абарачэння вала 4-тактный, cio? 4 pigreco радыянах
    будучы 4 цыліндраў адбываецца ўцечка кожныя 4 pigreco/4 cio? кожны pigreco радыянах
    пераўтварэнне паміж rpm і radians/s ?: rad/s = 2*pigreco*rpm/60
    затым частату ? f = rad/s / pigreco rad = 2*rpm/60 [1/s] мак? [Гц]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    і мілата, як aplicate разлік частаты на під??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •