Манро, я не сумняваўся, што вы пішаце, проста хацеў сказаць, што мод, які шукае Asdone не ? так раздражнены...
Манро, я не сумняваўся, што вы пішаце, проста хацеў сказаць, што мод, які шукае Asdone не ? так раздражнены...
Я не хачу, каб мод раздражнены, але я хацеў бы даведацца больш? магчыма, таму я рады абмяняцца думкамі!
Значэння ў карту мне пацвярджаюць, як сказаў мунро, які ў вызваленне vgt, як правіла, трымацца адкрытай, а затым, каб паспрабаваць трымаць ціск, я павінен паспрабаваць пакінуць цалкам адкрытай vgt нават з 0 дызель (з наступным ўзнікнення пікаў).
C'? некаторыя асабліва логікі, каб прыняць на карту, каб пазбегнуць шыпоў без шкоды для хуткасці? ўздыму ціску?
атакуе дыягназ і зрабіць часопіс або падключыць манометр turbo і зразумейце, вы ж, што абароты адчуваеш, p? больш павольна, каб даць ціск....толькі такім чынам можна зразумець, дзе на самай справе дзейнічаць.....ведай, для? што тое, што вы шукаеце вы ? "складанасці", якая патрабуе шмат часу на пробы....паспрабуйце пачынаюць трохі павялічыць працоўны цыкл n75, дзе менавіта і па больш нізкай, спрабуючы захаваць крыху больш зачынена vgt такім чынам, каб не запавольваць ход турбіны...калі вы не задаволеныя вынікамі, вы можаце паспрабаваць умяшацца ў элементах кіравання pid збіраецца павелічэння часу пераключэння, націснуўшы фактару кіравання, згаданыя....у калі збіраецца закрыць занадта шмат vgt вы, верагодна, есць ўсе супрацьпаказанні, якія я пісаў раней...
паўтараю для? доказаў таго, што патрабуюць незлічоных спроб.....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Я трохі баюся дакрануцца даходы кантролер PID boost control. Нават не дакранаючыся нервовай P прапарцыйная... можа быць рызыка нарвацца на instabilit? кіравання. З VGT, даступных мне, здавалася б, замест таго, добрая ідэя, каб падняць карту boost на частковыя (пункты адпраўлення і пераходных). Для гэтага, пачынаючы з нагрузкі.
Я дазволю нават дадаць не грэбуйце ўвядзенне, рухавік дызель, не ? цалкам у рабскай залежнасці ад расходу паветра, як бензін, ен на самай справе магчымасць? працаваць з лямбда-зменныя, таму цана на некаторыя sfumazzata, вы можаце такім чынам паскорыць пераходныя, таксама аслабляючы напрыклад карту дым (паменшыць карту лямбда мінімум).
Акрамя таго, pi? дызель = pi? энергіі на турба = ўзыходжанне boost-й? хуткі...
Ну,
? вы можаце змяняць толькі хуткасць? інтэрвенцыі, што дазволіць павялічыць карты boost, абмяжоўваючы пікі. Ці я памыляюся? Хто-небудзь з вас есць ужо? спрабаваў гэты шлях?
Каб павялічыць хуткасць? ўмяшанне трэба нервовай кантролю boost, і, такім чынам, дзейнічаць на параметры кіравання... калі добра памятаю, тым больш? кіравання ? рэактыўная (жорсткі ў аналогіі маса-спружына-дэмпфер) тым больш? ? pi? ? легка ўзнікаюць ваганні...
Я ў тым ліку, у выпадку ваганняў, я мяркую, вы кажаце аб долі секунды, і наўрад ці я іх з часопіса, але я павінна заўважаючы, аказання. Far? нейкі тэст, і я дам вам ведаць, як ен сябе вядзе!
і вы, як правіла, частата ваганняў boost, якія могуць паўстаць, з'яўляюцца сваякамі частоты разрадаў, што для рухавіка 4-цыліндравы, павінна быць, аб / мін * 2 / 60 [Гц]
Прывітанне
дайце нам ведаць!
вы формулу ? правільна
цыкл рухавіка адбываецца кожныя два абарачэння вала 4-тактный, cio? 4 pigreco радыянах
будучы 4 цыліндраў адбываецца ўцечка кожныя 4 pigreco/4 cio? кожны pigreco радыянах
пераўтварэнне паміж rpm і radians/s ?: rad/s = 2*pigreco*rpm/60
затым частату ? f = rad/s / pigreco rad = 2*rpm/60 [1/s] мак? [Гц]
і мілата, як aplicate разлік частаты на під??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...