Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    ? заўседы правільна выкарыстоўваць той жа інтэрфейс для чытання і запісы, тое ж самае з файламі, калі чытаць файл з інтэрфейсам ? пажадана перапісаць яго з тым жа, але я пацвярджаю, што mpps на edc16c39 групы fiat, дзе вы чытае толькі на частку карты, калі ад пісаць поўны файл ложак у bdm табе піша ўсе правільна, ставіць нас крыху больш", але табе гэта піша.
    Той факт, што ен можа пісаць у вобласць, у якой не чытае ? вельмі цікава, я спадзяюся зрабіць гэта толькі з файла прачытаць у BDM, а то мне было б цікава зразумець, як гэта магчыма.

У гэты момант я пытаюся.. відаць, што інтэрфейсы пішуць на адрасы памяці, якія вызначаны ў файле ? можаце напісаць толькі адну частку карты (напрыклад, толькі той, які ўключае ў змененай часткі), скараціўшы файл патрэбным чынам?
    (напрыклад, курс крывой EGR, выразаць файл да і пасля змены значэння і пішу ў файл, які будзе? некалькі біт.)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў everyname Visualizza Messaggio
    Той факт, што ен можа пісаць у вобласць, у якой не чытае ? вельмі цікава, я спадзяюся зрабіць гэта толькі з файла прачытаць у BDM, а то мне было б цікава зразумець, як гэта магчыма.

У гэты момант я пытаюся.. відаць, што інтэрфейсы пішуць на адрасы памяці, якія вызначаны ў файле ? можаце напісаць толькі адну частку карты (напрыклад, толькі той, які ўключае ў змененай часткі), скараціўшы файл патрэбным чынам?
    (напрыклад, курс крывой EGR, выразаць файл да і пасля змены значэння і пішу ў файл, які будзе? некалькі біт.)
    абсалютна няма!
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Pretendevo таксама так!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    2
    One can not always use a single interface to flash/read/write ecu. If one can not work than change another камплект.
    KESS V2 works better for new cars and encrypted машыны. it supports a wide range of BOSCH, MARELLI, DELPHI, MOTOROLA, PHOENIX, SIEMENS і TRW ECU types. protocols, including Line, CAN, EDC17 і MED17 and Ford J1850.

Пеўнік 4 v54 is able to program all EDC17 і MED17 ECU chips and all old protocols included from Bosch MExx, EDCxx, Marelli, Siemens, Delpy, Лукас і Denso.
    and many other options, Galletto 1260 which is quite work for DIYer, and other млн. пакетаў у секунду (mpps v13 і v16)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    2
    ДАРЭЧЫ, here is a full comparison between ,mpps і galletto 1260
    MPPS V13, MPPS V16 et Galletto 1260 Differences - EOBD2.fr | French Auto Diagnostic Tool Co, Ltd

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •