узяў клон v54, усе працуе, на windows 7 64bit без вірусаў, нават калі з lantivirus nn хацелася ведаць, і ў мяне avira, ба...
узяў клон v54, усе працуе, на windows 7 64bit без вірусаў, нават калі з lantivirus nn хацелася ведаць, і ў мяне avira, ба...
Прывітанне, толькі што ў вас есць p? часу адкрыць інструмент і паглядзець што вы купілі, гэта hw gi? есць некалькі праблем, для 32-бітных, сцэнар, які вы ўсталеўваеце, падаюць у прамовы і дата Asian language, у гэтай версіі, што называюць v54 ? горш, чым версія, што яны называюць v53 з душавой гладкай....і на тое есць некалькі мануфактур......З грошы, вы не можаце? мець l' надзейнасць? у врі або вытворчасцяў у ес, за тое, што вы ўжо заплацілі? і тое, што ўдаецца зрабіць......
І я паўтараю, без аніякага ўсплеску паміж датамі і рознае дзярмо, усе ідзе да вялікай; я выкарыстоўваю яго на Windows 7 32bit і я спрабаваў на Windows 7 64Bit!
думаю, што гэта праблема на маім кампутары... чаму? я сапраўды шмат рэчаў, пакласці на у тым ліку шмат працы і, каб пазбегнуць любых кароста у мяне ў распараджэнне іншы кампутар толькі для эбу... так што я толькі зрабіў некаторыя выпрабаванні. Але калі вы кажаце, так, я ў гэта веру ... можа быць, калі дазволіць час-другое, я таксама зноў
Прывітанне macinische90 але гэта clonev54 працуе, і ? стабільна ў 7 або ? тып 53 на xp
увагу гэта v54 ідзе вельмі добра, адзінае, на маім hp 64bit яму клопатаў l антывірус для астатніх, гэта добра,выкажам здагадку, што ў мяне адчыненыя тры клонаў і зварныя швы пакідаюць мала лепшага dipo яму elm comperati на chinavasio 8 даляраў... але я ўсе ўспомніў ад****,шчыра кажучы, я раблю больш працы, як правіла, цюнінг(што я вучуся вельмі хутка)
прывітанне
але я ніколі не меў праблемы з v54... але яго забеспячэння з 64-бітнай расліны, не даючы нарыс жыцця... не, антывірус і брандмаўэр няма
я v53, але я не мог прымусіць яго працаваць на windows 7, наогул, я б замест працы з гэтай аперацыйнай сістэмай.
Прывітанне v53 працуе ўжо? на win 7 32 і 64 біт......