Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -

Абмеркаванне: citroen c2 1.1 код рухавіка HFX

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Et
    39
    Паведамленні
    95
    хлопцы, што я kessv2 клон, але не магу чытаць праз раз'ем obd гэта блок кіравання, на мой пытанне( я не ведаю, банальна) ? гэта пу? чытанне праз раз'ем obd ці трэба отпаяйте флэш-памяці і прачытаць праграміста. Сення раніцай я зняў свечкі, вы не можаце сабе ўявіць, у якім стане яны, ? магчыма, што адбылося ўсе па віне свечак?

мой kessv2 прымушае мяне рабіць толькі ІДЭНТЫФІКАТАР эбу hw480 sw280
    Апошні раз рэдагавалася Backgroop; 27-05-2014 да 20:01

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Прывітанне, у мяне таксама есць? kessv2 чытаць той блок, вы павінны выкарыстоўваць prottocollo у 1,4 бензін без праблем..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Et
    39
    Паведамленні
    95
    нічога, хлопцы, я не магу чытаць гэты эбу, хто-небудзь есць распиновка эбу для кантролю масы і харчавання?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў guaro85 Visualizza Messaggio
    нічога, хлопцы, я не магу чытаць гэты эбу, хто-небудзь есць распиновка эбу для кантролю масы і харчавання?
    трэба отпаять ў 29f400, калі вы ідзяце ў дыягностыцы эбу запальвае
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Et
    39
    Паведамленні
    95
    дыягназ я спакойна, у эбу рухавіка не я, ніякіх адхіленняў, я чытаю толькі эбу заблакаваны ў чаканні адказу ад bsi

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Et
    39
    Паведамленні
    95
    хлопцы эбу ? была scodificata, машына-тое, але я застануся вентылятар астуджэння рухавіка, не mifunzionano ne стрэлкі ne фары і нават дворнікі, дыягностыка bsi заўседы кажа мне, што centraliana заблякаваны, хто ведае, што гэта праблема, дзякуй, хлопцы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    Citazione Першапачаткова Напісаў guaro85 Visualizza Messaggio
    хлопцы эбу ? была scodificata, машына-тое, але я застануся вентылятар астуджэння рухавіка, не mifunzionano ne стрэлкі ne фары і нават дворнікі, дыягностыка bsi заўседы кажа мне, што centraliana заблякаваны, хто ведае, што гэта праблема, дзякуй, хлопцы
    Bsi, праграмнае забеспячэнне scodifica з няправільнай кантрольнай сумай, devio святла, лямпа астуджэння рухавіка, rel? ці засцерагальнікі ў bsi

хто больш, ен больш і гэтак далей

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Et
    39
    Паведамленні
    95
    усе гэтыя праблемы, мне здаецца, перабольшанне, у мяне сумневы на bsi, я спрабаваў нават devio але дэфект ? той жа

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    практычна, ты зрабіў за ўсе, чаму? аўтамабіль не заводзіўся, ты, даючы віну ў ключ ці замак, вы зрабілі ўсе без змены эбу правільна?
    свечкі разбураныя --->> зваротнага току высокага катушкам>>>>> зваротнага току высокага блока кіравання (эбу) -----> тое ж самае, на рэле агульнага bsi
    калі вы змянілі блок кіравання, верагодна, прыйдзецца зрабіць rineallinemento кадоўкі bsi-блок кіравання тое ж самае bsi наадварот
    памятаеце, што devio ? з харчаваннем ад bsi, а не ад блока кіравання рухавіка....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    на жаль, вы зрабілі scodifica, можа быць, калі portavi перад citroen з тестеров арыгінальны вы гулялі ў telecaricamento і ты ўжо на месцы.
    трэба растлумачыць пару рэчаў

1 спачатку ен рабіў гэта дэфект?
    2 экю, якія вы выкарыстоўвалі ? сумяшчальны ці змены праграмнага і апаратнага забеспячэння
    3, чаму? вы зрабілі ўсе
    4 якія dtc ecu рухавіка і ў блоку bsi? вы іх ўжо скінутая?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •