Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19

Абмеркаванне: Парады з чаго пачаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    147 1900 JTD 115 л.с.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў leo_sg Visualizza Messaggio
    147 1900 JTD 115 л.с.
    Чакаю, што месцаў-то тады паспрабуйце !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў everyname Visualizza Messaggio
    Чакаю, што месцаў-то тады паспрабуйце !
    нам накласці? даволі р? часу, аднак, код праграмнага забеспячэння і абсталявання, дзе ж іх чытаю?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў leo_sg Visualizza Messaggio
    нам накласці? даволі р? часу, аднак, код праграмнага забеспячэння і абсталявання, дзе ж іх чытаю?
    П? апаратных знаходзіцеся напісана на этыкетцы эбу, то праграмнае забеспячэнне, з дапамогай дыягностыкі або ў працэсе чытання ECU. Я чытаў, што n? sw, вы можаце? вызначыць таксама з ECM Titanium, але калі я калі-небудзь спрабаваў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    прабач Леа,мінімум базы, перш чым пакласці рукі на працэсар трэба іх.....? праўда, што чыста баўленне часу, вы не хочаце выдаткаваць, каб зрабіць курсы....але ? таксама дакладна, што вы можаце здзейсніць памылкі, якія каштавалі б больш? вядома!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў nico2610 Visualizza Messaggio
    прабач Леа,мінімум базы, перш чым пакласці рукі на працэсар трэба іх.....? праўда, што чыста баўленне часу, вы не хочаце выдаткаваць, каб зрабіць курсы....але ? таксама дакладна, што вы можаце здзейсніць памылкі, якія каштавалі б больш? вядома!!!!
    Вы маеце рацыю, але я да таго, што я раблю першы крок, прасіць? ваша меркаванне...
    Паглядзім, я хачу паспрабаваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў everyname Visualizza Messaggio
    П? апаратных знаходзіцеся напісана на этыкетцы эбу, то праграмнае забеспячэнне, з дапамогай дыягностыкі або ў працэсе чытання ECU. Я чытаў, што n? sw, вы можаце? вызначыць таксама з ECM Titanium, але калі я калі-небудзь спрабаваў.
    Я пацвярджаю, што з Тытанам чытаць праграмны код, я проста паспрабаваў з дапамогай версіі 1.61

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    цяжка увайсці ў свет настолькі шырокая і складаная... для тых, хто не мае базавай механікі або электронікі.. бачыў, што паказвае іх абодвух.. Але для тых, хто мае вялікае жаданне чытаць і чытаць усе больш і больш? у інтэрнэце, знаходзіцца ў ўсяго свету.. з санта-цярпення і бясконцага часу, вы пачынаеце разумець, дзе вы знаходзіцеся.. Я я павінен быў зрабіць ход, каб пачаць... мы гаворым аб далекім 1999 годзе. таксама, чаму? у арыгінальнае праграмнае забеспячэнне, што я купіў было ў тым ліку.. Але сення я б двойчы падумаў... тыя ж грошы, што investii цяпер я хацеў бы купіць ужываны аўтамабіль !!!! або

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    Добры дзень, для мяне без тэарэтычнай аснове вы ніколі не зможаце пайсці і змяніць файл "врі" ці ведаць, як рабіць дыягностыку...я майго я выдаткаваў шмат грошай і да гэтага часу вам трэба? марнаваць, каб трымаць мяне ў курсе, чаму? ? свет развіваецца...таму мой савет ? рабіць курс, дзе хто-тое, што s? pi? цябе, каб справа атрымалася? табе сказаць, куды пакласці рукі, інакш, калі вы адкрыеце файл "залатых" не зразумееш нічога, і вы ніколі не будзеце ведаць, што чытаць...паверце

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •