147 1900 JTD 115 л.с.
147 1900 JTD 115 л.с.
прабач Леа,мінімум базы, перш чым пакласці рукі на працэсар трэба іх.....? праўда, што чыста баўленне часу, вы не хочаце выдаткаваць, каб зрабіць курсы....але ? таксама дакладна, што вы можаце здзейсніць памылкі, якія каштавалі б больш? вядома!!!!
цяжка увайсці ў свет настолькі шырокая і складаная... для тых, хто не мае базавай механікі або электронікі.. бачыў, што паказвае іх абодвух.. Але для тых, хто мае вялікае жаданне чытаць і чытаць усе больш і больш? у інтэрнэце, знаходзіцца ў ўсяго свету.. з санта-цярпення і бясконцага часу, вы пачынаеце разумець, дзе вы знаходзіцеся.. Я я павінен быў зрабіць ход, каб пачаць... мы гаворым аб далекім 1999 годзе. таксама, чаму? у арыгінальнае праграмнае забеспячэнне, што я купіў было ў тым ліку.. Але сення я б двойчы падумаў... тыя ж грошы, што investii цяпер я хацеў бы купіць ужываны аўтамабіль !!!!або
Добры дзень, для мяне без тэарэтычнай аснове вы ніколі не зможаце пайсці і змяніць файл "врі" ці ведаць, як рабіць дыягностыку...я майго я выдаткаваў шмат грошай і да гэтага часу вам трэба? марнаваць, каб трымаць мяне ў курсе, чаму? ? свет развіваецца...таму мой савет ? рабіць курс, дзе хто-тое, што s? pi? цябе, каб справа атрымалася? табе сказаць, куды пакласці рукі, інакш, калі вы адкрыеце файл "залатых" не зразумееш нічога, і вы ніколі не будзеце ведаць, што чытаць...паверце