ачысціць цела afrfallatoa холадна, пакладзеце ў рух аўтамабіль без tocacre паскаральнік і адкрыйце атакаваць вентылятара, 2 раз ...паглядзець, што мінімум стабілізуецца!!
ачысціць цела afrfallatoa холадна, пакладзеце ў рух аўтамабіль без tocacre паскаральнік і адкрыйце атакаваць вентылятара, 2 раз ...паглядзець, што мінімум стабілізуецца!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Carlo дзеянні, якія вы апісалі ? сапраўды для французскіх Peugeot Renault citroen, fiat мне здаецца, гэтая працэдура
таму што l у вас правераная???сказаць, што не працуе, як на 500....
Што такое заяц? Трус Abarth
Тыя аўтамабілі, і здарылася так, што не трымаюць мінімум нават пасля змены батарэі. Часам трэба проста зрабіць круг у некалькі км, што ўсе будзе працаваць. ? не ? есць афіцыйная працэдура, а, каб французы, калі вы хочаце зрабіць адаптацыя
Можаш зрабіць працэдуру, якую вы апісалі вышэй
Мне ? давялося ўбачыць 500 cn няўстойлівыя абарачэнні халастога ходу
абмеркаванне цікавае, хлопцы, я прытрымліваюся яго з задавальненнем!
скід памылак АБС і паглядзець, калі вырашыце
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
good files
Калі я правільна памятаю, у дылерскі цэнтр абнаўлення ecu IAW ўваходныя для гэта праблема нестабільны халасты ход. Аднак павінны кантраляваць з examiner, калі эбу ў пытанні патрабуе
ты прыйшоў ледзь-ледзь спазніўся пост, па меншай меры, год таму гэта' прывітанне