Дзевяты мне здаецца, таму...? я бачыў тых, хто можа зрабіць гэта на дызель, і я хацеў бы ведаць, як гэта было і па якім прынцыпе будуць па-за scoppietti
Дзевяты мне здаецца, таму...? я бачыў тых, хто можа зрабіць гэта на дызель, і я хацеў бы ведаць, як гэта было і па якім прынцыпе будуць па-за scoppietti
у scoppietti прыходзяць, калі вы дзейнічаеце на карту "забіраючы і вяртаючы" хутка дызельнага паліва на пэўную колькасць абаротаў...
як правіла, ен дзейнічае на абмежавальнікам крутоўнага моманту на восі кручэння...
? жадаю вам пу? таксама апусціце абмежавальнік абаротаў і адпаведны лічыльнік абаротаў, што ад золата былі ўстаноўлены вельмі высокія...тыпу, 6000 аб / мін.....каб атрымаць той жа эфект....
ведайце, што? што гэта "харэаграфія" не трэба нічога, і наадварот, і нават хутчэй шкодна, асабліва, для распаўсюджвання...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Дзякуй манро за тое, што мне кажаце, але я трохі igniorantello, і я не магу зразумець вашыя парады.... Для " дзейнічаць на абмежавальнік крутоўнага моманту" вы маеце на ўвазе панізіць b. p. Абаротаў да 5000, напрыклад? Што ж тычыцца абмежавальнік абаротаў, я не ведаю, дзе вы знаходзіцеся![]()
задаюцца два апошніх b.p. абаротаў рухавіка на блізкай адлегласці паміж імі es 5000>пра 5010....
такім чынам, што ecu не мае магчымасць інтэрпаляваць кручэння, паміж імі і павінен скараціць дызель хутка...
у той жа час у абмежавальнік праўда!!!! да 5000 абаротаў ад усяго дызельнага паліва, што вы жадаеце даць 5010 ад 0 дызель
як правіла, абмежавальнік для дасягнення гэтага эфекту трэба рабіць у камандзе..
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Дзякуй 1000... Я абмежавальнік, я трымаю яго на gi? зроблена ў камандзе, так што я на месцы.... Не ведаю, як падзякаваць вас, вы былі самымі дарагімі