Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 31 11-20

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Рос Visualizza Messaggio
    Ці ведаеце вы, што павышэнне мінімальнай ўстаяце таксама расход паліва і не?
    рухавік 1.9 дызель спажывае на халастым 850 абаротаў, што-то накшталт 5-6 міліграмаў дызель....
    падняўшы абароты халастога ходу 100-150, па-твойму, энергаспажыванне больш, чым у пу? мець і так? контрпрадуктыўна шмат, каб рэкамендаваць змены?
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Так ? тое, што вы не вар'ят.... Вы можаце сказаць мне, ты колькі колаў вы паклалі, каб не адчуваць вібрацыі? Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў фабіа Visualizza Messaggio
    Так ? тое, што вы не вар'ят.... Вы можаце сказаць мне, ты колькі колаў вы паклалі, каб не адчуваць вібрацыі? Дзякуй
    Вы робіце, калі не жадаюць марнаваць грошы..
    s? абмен, падтрымлівае і органы рэмень і махавік шум знікае, ва ўсякім выпадку..
    як правіла, у 900giri gi? знікалі выпрабаванні з паскаральнікам і дыягназ і так разумееце...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ross
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    Машына ? ваш, вы можаце таксама трымаць яго да 4000 абаротаў мінімум
    Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Я ведаю, што шум знікае, змяняецца, кавалкі, але зараз, не ? проста час марнаваць ўсе гэтыя грошы і бачыў, што вы можаце? прамакніце бясплатна адзін робіць.... І відавочна, што толькі будзе? сколкава? cambiero ўсе

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы павінны мяне бачыць, ваша змена...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    147mod3.rar
    вось файл, які я монтирую у цяперашні час, калі мы яму зірнуць у цэлым я за вялікае калі ласка

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    карту ў s? ? dicutibile не таму, што ? зроблена дрэнна,наадварот, але за тое, што з турбіны і счаплення сцек ўсе, то дызель для мяне ? так....сумнеўныя яны таксама час ўпырску....часткі змяніць практычна да мінімуму cio? прыкладна ў 200 бар, калі на халастым ходу гэтыя машыны вагаецца ў межах 280-300bar, верагодна, вашу праблему з мінімальнымі пу? быць звязана таксама і гэта факт...акрамя таго, вось press rail заўседы ў наш час ўпырску, яго можна адаптаваць да вашай новай запыце press rail интерполируя час з гэтым ціск....іншыя рэчы, прыйдзецца пераўсталяваць ў любым выпадку...тыпу вось абмежавальніка дыму, што мне не прыходзіць у тыя мг ўсмоктваецца, таму што ў карту c'? адзін абмежавальнік всасываемого паветра ад maf.....акрамя таго, для мінімуму я бачыў, што ў вас павялічваецца толькі 75 колаў? затым вы змянілі некаторыя карты, звязаныя з укараненнем дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы....памятаеце, што ecu пастаянна интерполирует усе параметры, унутраныя і знешнія autoadattarsi найлепшым чынам менавіта для сябе...
    у любым выпадку праблема вашага няўстойлівыя абарачэнні халастога ходу, нават пасля змены да мінімуму, што вяртаецца ori гарачай пу? быць звязана з датчыкам тэмпературы рухавіка або немагчымасць кампенсацыі на инжекторах....пераканайцеся, што ўсе працуе правільна...калі фарсункі corregono больш ці менш 5mm3 пайшлі....таксама кантралюе тэмпературу asirata via maf.. што таксама ўплывае на мінімальны...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    прывітанне манро, сення я зрабіў часопіс з *********** і калі я паспрабаваў прачытаць карэкцыі фарсунак поле засталося пустым, на ўсе 4 фарсункі, тэмпературу паветра ? 51-52 градусаў(рухавік 90?) .. ***** unque калі я рабіў часопіс, я заўважыў, што аўтамабіль стаяў на 925 абаротаў, калі тэмпературу паветра было 51? і сыходзіць да 850 абаротаў з 52?,адзін раз ўпалі абароты, рухавік я выключыў яго і павярнуўся на адразу, і абароты вярнуліся на 925 ...не разумею-й? нічога ...у любым выпадку я паспрабаваў вярнуць ori карты абароты нізкія, але ен не працуе, месца файла
    147mod3.1.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Ок, заўтра я раблю часопіс, і вы ведаеце, што тычыцца абмежавальнік maf.. Калі я магу атрымаць, каб высмактаць 1500? Таксама, чаму? часопіс, што я рабіў у апошні час, я не далека ад гэтага значэння... За астатнія парады, якія вы мне далі правядзе працы? палепшыць карту.... Дзякуй

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •