Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 12 з 12

Абмеркаванне: Renaul scenic 1.9 130cv бош edc16c3 egr

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    1 заўседы лепш прачытаць яе ў bdm, але нават у паслядоўны, не існуе ніякіх асаблівых праблем,калі вы па-ранейшаму можаце адлучыць вентылятар і пакладзеце уладальнік зарада або бустер на батерия

2, калі вы добры праграміст кадавання цябе назад, захаваць,знайсці варыянт, калі пайсці і выбраць тып эбу,з mpps напрыклад забыліся ў renault..

3 анацісніце кнопку фінч? ўключаецца запальванне і затым націсніце і ўтрымлівайце некаторы час фінч? карціна працягвае гарэць

4 egr off з бітаў зьмяніць, і не заўседы працуе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    1 заўседы лепш прачытаць яе ў bdm, але нават у паслядоўны, не існуе ніякіх асаблівых праблем,калі вы па-ранейшаму можаце адлучыць вентылятар і пакладзеце уладальнік зарада або бустер на батерия

2, калі вы добры праграміст кадавання цябе назад, захаваць,знайсці варыянт, калі пайсці і выбраць тып эбу,з mpps напрыклад забыліся ў renault..

3 анацісніце кнопку фінч? ўключаецца запальванне і затым націсніце і ўтрымлівайце некаторы час фінч? карціна працягвае гарэць

4 egr off з бітаў зьмяніць, і не заўседы працуе
    О, дзякуй, добры я
    Пеўнік v54. Такім чынам, ад таго, што я зразумеў, з гэтым я параметр, каб захаваць файл фарсунак . Адзінае сумнеў, якое мяне па-ранейшаму ? калі, калі я напісаў файл трэба перапісаць файл фарсунак адразу пасля, або толькі калі машына не пойдзе ў ход.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •