Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 39 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    іншае меркаванне праверыць ціску клапан крышкі на vschetta пашырэння

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    калі вы паспрабуйце цеплаабменнік пакладзеце яго спачатку на емістасць для вады lalda класічная халоднай можа быць добра , вы ведаеце, l diltazione цеплавой таму дрэнныя жарты

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Термостатический Клапан і новая

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    паспрабуйце, напрыклад, уключыць ацяпленне ў мяч і пашлі цэрквам, да prabrezza nteriore калі вы ppanna шкло ,або калі вы адчуваеце пах саладкакораня або сена bagnto страта можа быць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Аднак, той факт, што расход паліва 1 літр на 10 дзен нам зразумець, што можа быць microperdita..... таму будзе цяжка знайсці,мяне гэта адбылося на леон ўсе было чыстым, ні вады, нічога, бруду нідзе няма,потым я зразумеў, што было microforo на верхняй часткі радыятара, якая была кропля кожныя 10/15 хвілін і толькі ў рухавік сапраўды гарачы падзенне не было часу выйсці і evaporava, такім чынам, не пакідаў слядоў,ен узяў мяне амаль тыдзень, каб знайсці яго..... іх у тое, што рухавік замест гэтага ў большасці выпадкаў і термостатического клапана ў сістэмы рэцыркуляцыі ог,або адной з труб, з тых, што далучаны да яго,у тым ліку radiatorino ў egr, якая можа быць зламаная знутры.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    забыўся таксама сочыць за падключэнне radiatorino ў egr, што вы тут і кропка brutto вось фота
    egr bmw.jpgegr bmw 2.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Дзякуй, зак, але perdenze nn c'? яны зараз я хачу зрабіць яшчэ адзін тэст, паглядзець на другім фота я хачу выдаліць цеплаабменнік, паклаўшы трубку, якая злучае два tubu ж, што вы скажаце

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Паспрабаваць, у любым выпадку, і змены, якія варта правесці па крайняй меры некалькі дзен, каб мець зваротную.....упэўнены, што, калі аўтамабіль выкарыстоўваўся для аднаго і таго ж маршруту кожны дзень, і спажываў 1 літр на 10 дзен, на пару дзен перарабіць больш або менш аднолькавыя міль, калі не і цеплаабменнік павінен быць выдатак прыблізна, 200 мл

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Я карэкцыя 100 мл

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў Зак Visualizza Messaggio