Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19

Абмеркаванне: audi a4 не частка

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    цот не ўяўляю сабе.... я падключыў ўсе, я была падобная на следчага hahahahha мой сябар прыпаркаваў аўтамабіль прама пад дрэва,на самай справе, як толькі мы пайшлі, там было шмат лісця над аўто..... і многія пайшлі да пламбавання скідаў для сцячы вадзе, што есць пад капотам, у адсеку акумулятара г.д .. і г.д .. калі мы прыехалі, нас вады няма, гэта было больш, але лісце!!! я зняў вечка, дзе ўнутры есць, і блок, і пад есць рэле, якія ў булен!!!!!! усе затапіла....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    не забудзьцеся ачысціць адтуліну будзе сцякаць, якая знаходзіцца пад акумулятар.
    і перапіска

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Вычысціў усе жолаб сцеку,усе рэле адзін джо павінен быў замяніць было занадта няправільна паклаў...ануляваць усе памылкі, усе ок. на шчасце, эбу не меў пашкоджанняў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    калі ласка, праверце засцерагальнік № 10 + раздым для вентылятара, калі прапушчаны вентылятараў ў вопратцы,таксама праверце корпус дросельнай засланкі, у крайнім выпадку блок кіравання рухавіком і туды!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    калі ласка, праверце засцерагальнік № 10 + раздым для вентылятара, калі прапушчаны вентылятараў ў вопратцы,таксама праверце корпус дросельнай засланкі, у крайнім выпадку блок кіравання рухавіком і туды!!
    Калі чытаць пост 11 чытаць, што я вырашыў..... у любым выпадку дзякуй усім за вашу дапамогу !!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    ок grz не бачыў!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    22
    часам пошук праблемы чисс? дзе, а то і прама на нашых вачах!!!
    слава богу, што вы разабраліся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    важна, што вырашыць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    і поспех больш volta.controlla нават пад нагамі кіроўцы ce блок кіравання confort пераканайцеся, што тут есць аксід, калі няма, вам праблемы з шкленнем, металічная зашпілька запальвання стрэлкі і г.д. і да т.п.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •