-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Вы не крыўдуйце, калі па-за межамі, як балкон!!!, 26% ціску ў рампы 1600 бар ўяўляеце, колькі???? калі мы не будзем дзейнічаць, абмежавальнікі scoppierebbe помпы і ушчыльненняў фарсунак , я кажу пра step5
спрабуе разважаць, перш чым рабіць змены, як правіла , ці, хутчэй, спрабуе даведацца значэння да чаго ставяцца ..... затым карту педаль перабольшаныя , як просьба, паглядзець у 2d, розныя карты есць праблемы, пікі дзіўныя , можа быць ? ціта , lim пара занадта высокая, калі ў вас муфта пашкоджана , раз без логікі , вы спрабуеце кінуць дызель рэк , авансавых крычы , - увогуле, часткі асцярожны, я спадзяюся, што step5 вы не напісалі ,есць некалькі спосабаў, каб даць дызельнае паліва і спаліць яго , ці што ? мэта-цюнінг , (цюнінгу) дызельнага паліва ўводзяць Павінен быць спалены!! і максымізаваць прадукцыйнасць , не ствараючы праблем у кароткатэрміновай і доўгатэрміновай перспектыве выбухаў розных
выкіды ад Тырэні або іншы
-
Крок 5 : я не загружаецца...я спрабую яго step5 перагледзеў...на мае пытанне ніхто не адказвае пакуль...
-
здаецца, q.i бачыў на лета
-
step5 перагледжаны , якое пытанне?
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-