alien78, на alientech у мяне няма вопыту, але ў банк дадзеных dimsport c'? практычна ўсе
alien78, на alientech у мяне няма вопыту, але ў банк дадзеных dimsport c'? практычна ўсе
Файлы dimsport не сумяшчальныя з genius і, такім чынам, несумяшчальныя з іншымі інтэрфейсамі?
Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?
Але затым мне казалі, што з інструментам афіцыйны, есць функцыя аднаўлення, хоць я нават не магу ідэнтыфікаваць у proceasore? На ebay я бачу, што vendononi tricore новыя, калі я лічу каго-то можа прымусіць мяне bga рамонт potri спрабаваць. Максімум я кінуў 30 еўра.
Глядзіце, калі ? прапусціў загрузнага запісу, я бачу, вельмі складанай. ..а тое, як вы сказалі, паспрабаваць на працягу 30 еўра пу? зрабіць
рос размова была іншай, а то igni файла ложка-інтэрфейс ? добрай ідэяй будзе напісаны з тым жа тыпам інтэрфейсу, то dimsport на многіх ecu робіць частковы замер ? іншы рахунак..
Я бачыў files ложка ад genius і не сумяшчальныя з іншымі інтэрфейсамі, акрамя таго, частковыя![]()
так, але потым ен чытае і піша з такім жа інтэрфейсам, я не думаю, што законы ў cmd або mpps і напісаць з гала або kess...
залежыць ад ecu, вы таксама можаце чытаць з інструментам і пісаць з іншага
я не зраблю гэта ніколі..