-
але тут ніхто не тлумачыў пачаткоўцам ???'
-
Трэба zipparlo і тады я думаю, што для гэтага трэба мець іп? пэўным паведамленні
-
-
файл bmw 320 cd sw881
20.rarпрывітанне, міша, гэта і патрабаваны файл
-
ок, сандра цябе гляджу сення вечарам, калі я магу..а ведай, што ўжо крычы, што вы напісалі, да мяне не складваецца, я controllerei геаметрыі turbo і map-сэнсар да
-
датчык мапп????? і дзе я магу яго знайсці ??? для геаметрыі, і ўсе ок, разабралі і кантралюецца піма istallarla пад 22 60
-
ок, дзякуй машыніста, то я спрабаваў з другога bmw ж колькасць кавалак і працуе
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Датчык map і на впускной калектар!
-
дзякуй, марка, я растлумачу, у мяне усталяваны-2260 v гарретт і пасля таго, як паспрабаваў на карту, цяпер у мяне наступны вынік, што калі accellero adagio ціск падымаецца да 1,5 бар, калі accellero стрэл з 1,5 падае да 1,1 разлічвае, што pressiono я вырас на 150 % і змены крывой overboost такім чынам, тэарэтычна intervegono абмежавальнікі і не ідзе больш? і я не настолькі эксперт, каб зразумець, дзе знаходзяцца абмежавальнікі або titanium 1.6 і я думаю, што вы іх не чытаеце ўсе
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Абмежавальнік ціску турба табе ад gi? у titanium драйвера і называе гэта менавіта абмежавальнік ціску. Тады, магчыма, postaci файл mod што такое? можа быць, вы зірніце, каб убачыць, калі праблема не менавіта іх!
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума