Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 55
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    прывітанне rod я не хачу, каб wiseguy і многае іншае . але на мой рахунак, калі вы чыталі адказ чорны ? мудрае адказу, акрамя таго,
    вы павінны ведаць, што ў момант, калі ваш сябар выстаўлены заяўніку пасля пацверджання таго, што аўтамабіль, які ен купіў, мае км fake,павінен мець доказы, сертыфікаваны, у якім сведка-гэта вы, і вам у любым выпадку прыйдзецца перад судом, нарэшце, для чаго'? таму, як кажа старая прымаўка, брудную бялізну мыюць у сям'і. ну і дарма-адказ dell адзін, ЧОРНЫ,
    ідзіце ад дылера і знайсці рашэнне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    калі ен купляе машыну ? заўседы добра, замовіць чэкавая і, магчыма, прасіць нейкай інфармацыі непасрэдна ў дом маці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    прывітанне, як кажа алекс уважлівы сертыфікаваць ўсе, з орг/сталевы алхімік або іншае не здаецца мне абсталяванне афіцэры!!! часта нават у афіцыйных майстэрняў сведчаць < рэальна не за што-то, але толькі таму, што нават з дапамогай інструментаў, афіцэраў, знаходзіцеся заўседы параметры одометр заўседы супярэчлівыя, і, магчыма, нават толькі 400km і я не думаю, што не ўсім вядома, што з < варта падняцца толькі 400 або дадаць іх, а затым мае думкі і заўседы будзьце вельмі асцярожныя, што вы робіце", і ен кажа, вось вы ідзяце ў крымінальны і можа заўседы зрабіць controdenuncia

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    так, хлопцы, заўтра ідзе ў справу відаць, што прадавец ен амаль маліўся, каб не працягнуць, калі б былі праблемы, у другой палове дня ен дамовіўся з дылерскай афіцыйны ў прысутнасці ацэншчыка ў рухавік, каб зрабіць экспэртызу, дакладны ў падпісанай ж, я sar? прысутнічае як сведка, маршал карабінераў сказаў, што не ? неабходна ўмяшанне юрыстам, але есць дакумент, падпісана, што сведчыць афера, я спадзяюся, што прадавец яму вярнуў грошы, чаму? адзін раз быў у руках дакумент, падпісаны і зрабіў скаргу, што я падкрэсліваю, крымінальнага, а не пу? pi? зняць, працэс ідзе незалежна ад волі? той, хто паставіў у опера, на працягу 48 гадзін зняць адміністрацыйнае затрыманне для дылерскіх перыяд залежыць ад тыпу даследаванні, тэрміны доўгія, але пасля дазволу судовых разглядаў, мой сябар, мы сустрэнемся? задаволены не толькі сумы выдаткаў, але таксама маральную шкоду і злы намер адразу, для дылерскай таго, што не заканчваецца, cos?, злачынства застаецца і штрафы сапраўды высокія, строгія, учора сара, мы сустрэліся з яго адвакатам, што ен пасля некалькіх падобных выпадкаў і кліент ? заўседы быў кампенсаваны да падачы скаргі, акрамя як у тым выпадку, калі працэдура ? была вылучана і дылерскіх зачыніў, у гэтым выпадку ахвярай ашуканцаў пасля таго, як выклаў 12 000 еўра за адзін аўтамабіль taroccata атрымаў доло 18 месяцаў прыгажосці 32000 еўра кампенсацыі агульнай і чыстай, нам я амаль зрабіў, культуры, пра ўчора ўвечары hehheeh ў любым выпадку заўтра ўвечары вы riporter? усе спадзеючыся, што вы дазволіце без ахвяр

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    як вас consigliatomi, я запусціў дыягностыку сістэмы ABS вынік ? наступны
    - одометр азначае нуль
    - час працы 70199 хвілін
    - лічыльнік запускаў 5459
    - час, які прайшоў пасля першай паломкі 69421 хвілін

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Як ты гэта зрабіў дыягностыку abs і мець ўсе тыя info?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    з delphi, я сказаў усе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    але, можа быць ? быў заменены ecu ўвагу , адбываецца паслядоўны ecu, калі ? што першы завод

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Як кажа калега faberecu, магчыма, і быў заменены эбу з выкарыстоўваецца, у любым выпадку, ecu ідзе адкрыта, каб зрабіць scodifica часткова гэта тлумачыцца герметык, магчыма, былі праблемы ў мінулым ? стары ўладальнік або пасярэднік замянілі ecu з выкарыстаны..
    калі ў прадаўца есць рахунак-фактура, з якой пацвярджаю, пасля замены вы не можаце зрабіць нічога, там былі мае кліенты, якія пасля праблем з рухавіком замянілі такі ж новы або адрамантаваны, і яны хацелі прынесці км ecu і панэлі прыбораў да нуля.. не абавязкова ў дылера, падняліся на км, я, перш чым зрабіць крок не прынес, тыпу скаргі ці падобныя рэчы прыходзілі, я хадзіў да дылера, каб дасягнуць пагаднення.
    Цярпенне і цнота моцных..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў rodcraft86 Visualizza Messaggio
    як вас consigliatomi, я запусціў дыягностыку сістэмы ABS вынік ? наступны
    - одометр азначае нуль
    - час працы 70199 хвілін
    - лічыльнік запускаў 5459
    - час, які прайшоў пасля першай паломкі 69421 хвілін
    79199 хвілін адпавядаюць 48 дзен жыцця аўтамабіля, калі мы робім, што стары гаспадар рабіў 500 км у дзень мы атрымліваем 24000km, што яны ў норме, мяркуючы па годзе аўтамабіля і г.д.
    Цярпенне і цнота моцных..

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •