на самай справе не працуе,я чытаў на іншым форуме, усе роўна, што хто-то есць ? атрымалася,але так як тое ? форум ***** я не давяраю...
для curiosity, аднак, што рабіць, калі я immo off поўнага і частковага на ecu? бярэцца ў esamo толькі иммо агульнай дакладна?
выбачайце,хлопцы, мы знайшлі гэтай скрыначкі-code, але не c'? ne прыбораў, і ен ключ,ці магу я перавесці eprom, што не працуе(не eprom ж быць маршрут) на гэта працуе? павінна працаваць, няма?
калі probblema ? codebox перадаючы eeprom павінна працаваць.
у вас есць код карты?
вам цікава, чаму я ? здарылася так, што робіць дыягназ code (неабходны для? код карты) і націснуць на скід памылак сістэмы, аднаўленне..
я ? сказалі, што immobox мае possibbilit? у memorzzare некаторага n? памылкі, якія пры перавышэнні блакуе сістэма"я ? сказалі".
у любым выпадку, па меншай меры, у 2 выпадках я вырашыў, cos
ммм,цікава, гэта што,з autocom я павінен гэта зрабіць?
калі я правільна памятаю, вы ўваходзіце ў дыягностыцы і з'явіцца codecard калі вы хочаце выдаліць памылкі
цяпер immo off , праблема ў тым, што дамп усяго вытворныя агри або iveco , але розныя шумы , толькі для надзвычайнай сітуацыі або рухацца, не для таго, каб выкарыстоўваць кожны дзень