Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 23 11-20

Абмеркаванне: адмова turbo alfa 147

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Што карты, якія вы закранулі? нават калі вы не павялічылі turbo ціск можа павялічыць гэтак жа ў залежнасці ад большай колькасці? дызель.
    C'? single value значэнне для абмежавальніка. Як толькі я магу спампаваць файл, спрабую яго шукаць, калі не магу даць адрас адносна майго файла 488 060, яны не павінны моцна адрознівацца, як зрушэнне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Я павялічыў turbo... Павінна мець пік 1.35 бар.... Я быў бы вельмі ўдзячны за л адрас абмежавальніка, але я не разумею, калі ? абмежавальнік, які прымушае мяне мець пашкоджанні або фактычнага абмежавання максімальнага ціску, што turbo пу? дасягненні

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    076E8C - c'? значэнне 1500, то ўстаяце ў 1700 ці крыху больш?, так датчык map не прыходзіць чытаць усе гэта ціск, і вы на месцы аварый, ціску турба.

У любым выпадку карта зробленая cos? не мае сэнсу... C'? шмат паветра і ні кроплі дызельнага паліва ў пі?! Калі вы жадаеце дамагчыся прадукцыйнасці без sbattarti і заставацца ў бяспекі можна даць 20% - й? на час сустрэў? карту размыванне крокам, каб не мець прыступка і ты на месцы, гарантавана, што ідзе pi? і лепш паспрабуйце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Asdone дзякуй за адказ... але я зрабіў карту, верачы, надаць 90mm3 дызельнага паліва.... Чаму? іх не inietto? Я падняўся таксама b.p. Для гэтага значэння... яшчэ раз Дзякуй за інфармацыю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    asdone я змяніў час і біт абмежавальнік, як вы прапанавалі вы ,можна праверыць, ці нармальна ?дзякуй
    iniziomod3.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    У дачыненні да вашай папярэдняй карце, я прашу прабачэння, я бег абмежавальнік у 2d, так і думаў бы я не зрабіў, на самай справе, так, і вы павінны дабрацца да гэтай qta можа быць, адбываецца з часопіса, калі вы можаце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Ок, калі я вяртаюся дадому, раблю часопіс і бачу.... Але час ўпырску несці іх, як і раней, або пакінуць іх з гэтым крокам?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Няма ну калі вы падняліся на BP ад усіх карт, сочыце, а таксама той логікі, што ? лепш нават, калі pi? складаным!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Okok я разлічваў на тое, дызельнае паліва

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    Час, нават калі спынення ўсіх брэйк-пойнт, калі вы іх падымеце трохі, нічога не адбываецца, наадварот, я выкарыстоўваю іх для affinarla

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •