Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 38 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Магчыма, што пасля апускання vgt яшчэ ў мяне ціск турбо cos? высокая і праўда, што я быў у поўнае паскарэнне ў чацвертым? мне здаецца дзіўным, што вы думаеце? ? Хто мне дапамагае? ?
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    зыходзячы з таго, што я даў, паглядзіце гэты файл "MIArovat DPFOFEGROFSWOFDPFSWOFDTCOKR2 (TEST4VGTOK80MM).rar", параўноўваючы яго з врі знайшоў на
    базу дадзеных форуму ? не бачу ў гэтым нічога добрага. Я бачу, крокам дадзеных р? навалам ? некаторых рэчаў не хапае. Але праблема ў няспраўнасці turbo ? з-за празмернага ціску ? па-мойму у вас таксама есць механічныя праблемы. Імхо карту ? паўтор.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Па якой прычыне карту будзе перарабляць? ? Будучы праінфармаваны аб тым, што я не даў крокам у часы inj задатак у л я разліку не больш за 2 градусаў пост inj машына ідзе выдатна, адзіная, і гэтай няспраўнасці turbo я павялічваецца таксама lim iq такім чынам, каб мець бяспеку для астатніх і на аснове ducati corse педаль мае bp ў курсе, як усе карты звязаныя, дов і катастрофы? ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    яшчэ думкі??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    прывітанне jovandi, пачынаючы ад файлаў, якія вы напісаў у пачатку, што не крычы, але мае карты лямбда зменены, прашу з тлумачэннямі, што я не зразумеў вашага файла mod, кіравання vgt вы зніжана на 7%, але затым ты падняў брэк-пойнт-14 %, што разлікі вы зрабілі, карту turbo шчыра не здарыцца, а таксама змены ў абмежавальнік turbo, мая хоча быць канструктыўная крытыка, вы дзівіцеся, чаму ў вас ціск, так і высокія, і я прашу вас, калі вы ведаеце, што і як вы змянілі.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    тады я апусціў VGT і падняў апошні брэйк-пойнт, каб адпавядаць новым IQ, то 80mmq, VGT і зніжаны для тэставання, каб пазбегнуць пашкоджання маючы больш закрытая, таму што я сцеку апусцелі, і я не супрацьціску, таму я хацеў геаметрыі больш адкрытай, каб мець пік-найбольш дакладны і тэндэнцыі больш рэгулярным, карту turbo і скапіяваная на ducati corse, а таксама яго абмежавальнік валютны канвертар : ВР = 80 мм3, што і новы IQ....дзе і што я памыляюся??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    можа быць, для карты " ori я заблытаўся, але мне здаецца, па-сапраўднаму залатых і мод або я вырашыў знізіць лямбда, каб зрабіць яе больш ліберальнай, дзякуй за меркаванне, па крайняй меры, вы растлумачылі, што і як і калі, - увогуле,

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі хочаце савет, каб зразумець, дзе ваша праблема, зрабіце так, пакладзеце залатыя карты турба і яго абмежавальнікі і vgt, то ад 120 кропак на ўсіх картах турба і 150 кропак на абмежавальнікі turbo і выпрабаванне машыны, калі вы ідзяце ў зман, каб ціск азначае, што ў вас есць праблемы па геаметрыі turbo, калі ен не ў памылцы, вы можаце атрымаць да 150 кропак на картах.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Прабачце, іван, вы дзякую за параду, паспрабуе? як і раней, але развагі, якія я зрабіў, і ці правільна гэта? ? Карты turbo усе па-любому вр врі??

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Прабачце, іван, вы дзякую за параду, паспрабуе? як і раней, але развагі, якія я зрабіў, і ці правільна гэта? ? Карты turbo усе па-любому вр врі??
    усе ў врі за тое, што тычыцца турба.

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •