Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 24 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Вы мне зрабілі свае абнуленне і на самай справе, аўтамабіль хадзіў пару месяцаў без праблем, то цяпер час ад часу адбываецца тое, P2002, а то з'яўляецца на секунду і загараецца кантрольная лямпа няспраўнасці гасне адразу.
    з, калі выдаляецца частка занадта сур'езным табліцы памылак, я хацеў бы абмяжоўваць сябе ў ложак P2002. Я ведаю, што вам трэба? выдаляць па адным-разраднай табліцы, пакуль не знойдзеце правільны. Я хацеў пазбегнуць гэтага, чаму? у астатнім машына ў парадку. Я думаю, што 2002 год будзе дзе дзейнічае раз, праблема ? што скінуць занадта шмат рэчаў, сярод якіх-адмова свечак напальвання напрыклад.
    DTC датчыка ціску я не знайшоў, так што нават калі яго выдаліць фізічна мне не паведамляе, а ? дастаткова проста дзейнічаць на табліцу, якая змяняе раз, таму я мяркую, што нават для 2002 года можа быць добра cos?, усе гэта, у нумары, і я хацеў бы пазбегнуць, каб дзясяткі пісанняў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    На гэтыя аўтамабілі, проста націсніце адзін біт для адключэння fap без непрыемнасцяў, заўседы, што зонды і датчыкі былі на месцы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    вядома ? лепш адзін біт, для? у выпадку, калі які-то датчык пачынае даваць праблемы пу? быць, дапаможа выдаленне DTC ( пры ўмове, што датчык не працуе не прыводзіць да recovery). У маім выпадку астатняе ідзе добра, я павінен не толькі вызначыць, біт, 2002 года. Праблема ? што я не машына, каб зрабіць выпрабаванняў, калі я магу, і што тады ? у 30 км ад мяне, і таму я павінен паспрабаваць цяпер. Затым запішыце яго, магчыма, 10 - 20 разоў..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Пры выдаленні fap на такі аўтамабіль з soft тып Раз закранае так шмат рэчаў, якія потым даведацца**** калі дэфект, як гэта ? таямніца. У адзін біт, у нармальных выпадках, не прыносіць вам дарогі, і ў горшым выпадку вы можаце вырашыць шляхам ўстаноўкі датчыка, а таксама выкарыстоўваць не заблудзіцца за падобныя памылкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Вы ? праўда, акрамя выдалення DTC таксама з датчыкам зламаў не ты кантрольныя лямпы гараць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне emilground вы спрабавалі выкарыстаць формулу, аб якой гаворыцца ў гэтай тэме http://www.professionalchiptuning.ne...hlight=formula для выдалення dtc на edc 16 і я зрабіў некаторыя выпрабаванні не зразумеў нічога, але я менш, чым навічок, можа быць, вы нам што-небудзь кабелі, каб перахапіць ваш dtcs калі не працуе спасылка " напісаць у поле пошуку "формулы-tdc", што знаходзіцеся subito.saluti

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Прывітанне, дзякуй за інфармацыю, заўтра з гэтым справіцца? які-небудзь тэст на файле, у надзеі знайсці рашэнне!
    безумоўна, не ? проста, на самай справе...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    рабі раз цалкам, а затым і даруй нам даўгі dtc арыгінальныя фінч? не знайшлі тое, што вам трэба...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di baraldino
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Паведамленні
    207
    я спрабаваў ліквідаваць памылку, але не магу знайсці пачатак табліцы dtc
    па маіх падліках павінна быць 14 біт пасля пачатку большасцю апошні прывесці да 0 (8bit)
    калі ў вас есць жаданне і час, паспрабуйце
    КАЛІ ВЫ НЕ ЎПЭЎНЕНЫЯ АДКРЫЙ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Ок, сення ўвечары зрабіць? доказаў col файл, і як мага хутчэй caricher? файл на аўтамабіль і дрэнна, што пойдзе, паспрабуе? адзін на адзін біт DTC

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •