птушка чытанне за ўсе і не tabbellare можа быць іх праблемы
птушка чытанне за ўсе і не tabbellare можа быць іх праблемы
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Але тое птушка не стаіць толькі для праграмавання? Ва ўсякім выпадку, я спрабаваў так і так, што ў іншы, а файл заўседы мае той жа памер, калі я чытаю з пратаколам suzuki
Сення раніцай я прачытаў у машыну з пратаколам Opel Agila 6f3, паставіў нас гадзіну і 15 прыкладна,? ен violta файл ? ад 2,50 Мб кім"? можа бачылі што ? 75 Л. з. машына? І выразаць (як правіла, толькі на 90 Л. і ад 2,50 і рэжацца)![]()
Ад матфея
Ад матфея, вы працуеце на 75 л. з? працягнуць засяродзіцца на гэтым, паказанні k-line чытае флэш і мікра разам, замест чытання can, і ў некаторых выпадках virtual read счытвае flash 2Mb......пятыя памер файла і зрабіць там? што desideri..........Вяртаючыся да suzuki splash ? толькі 75 л. з. і толькі kline, то файл чытаў ? ok...........
на самай справе праграмнае забеспячэнне пеўнік паказвае на чытанне/запіс файлаў, 448 kb
відавочна, мантуе 6jf і не 6f3, як я думаў,
не ? што калі ў вас есць дыягназ?
Вы на машыне ? 75 Рэзюмэ і ў самай справе, я чытаў, у k-line. У любым выпадку, пасля вашага савета, я разрэзаў файл у 2 Мб, і на самай справе цяпер складваецца, і ўсе. Тады я проста riconcatenarlo і пісаць заўседы ў k-line і павінна ісці, дакладна?
Можа быць, вы хацелі напісаць наадварот? Мантуе 6f3 anzik? адзін 6jf!! У любым выпадку вы, як дыягназ я texa і autocom!
Ад матфея
Добра ад Матфея, пачніце з запісу з класічнай меры бяспекі, кампутар з блокам харчавання, і батарэя або блок харчавання, бустер ці іншай батарэі, кабелі, лепш прадухіліць, чым лячыць.............
Ідэальна, дзякуй за парады.![]()
Ад матфея