Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    32
    Я не выкарыстоўваў аніякіх праграм, каб зачыніць egr...некалькі дзен, што выкарыстоўваю гэтую праграму, і я павінен паспрабаваць зразумець логіку...карты аднадумцаў і многія іншыя карты не я хацеў дакрануцца да я проста, каб убачыць, калі тых нямногіх, што я дакрануўся да я рабіў добра...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    32
    вось я з новай step цалкам перароблена ад 0

step2.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Па мне, вы-удзельнік па-ранейшаму занадта нізка, як "Нагрузка", то ўсе крокам, які вы далі маюць фіксаваных працэнтных стаўках, што можа ісці добра, каб ціск у магістралі rail пры макс. Ціск турбо зрабіць у працэнтах? Як правіла, павялічваецца ў шмат ачкоў. Карту педаль не вы зноў дакрануўся да карты спадарожных тавараў. Карту фаза ўпырску ты зноў зменены, у той час, як ужо? прапанаваў перад карыстальнікам манро, павінен быць арыгінал, чаму? не сярэдняе з фазай ўпырску. Карту час, overboost, я не вытворчасць, страты.

Адзіная карта, якая можа пайсці ? што ціску ў рампы, нават калі абмежавальнік ? менавіта да мяжы, можа перайсці ў памылцы.
    Ад матфея

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    32
    Для overboost я быў настроены скептычна, я таксама шчыра...акрамя таго, я хацеў бы ведаць, калі сістэмы рэцыркуляцыі ог-я зачынена ці не...для turbo, у рэшце рэшт, я думаю, што як ціск могуць пайсці добра (?) карты сумежных безумоўна, я бег бачыў, што я зачынены ўжо сення ў 4 XD для разраднікаў, а?для нагрузкі я заўважыў, пасля таго, як я таксама адправіўся ўніз, але цяпер я ўжо? размешчана ( я gi? узяў пад увагу), каб карту фаза ўпырску не разумею, чаму? павінен пакінуць яе, п...яшчэ раз дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Карту ўпырску, што Тытан (я думаю, што вы выкарыстоўваеце гэта, каб змяніць файл) называецца Фаза Ўпырску на гэтых ecu, у рэальнасці? гэта карты, якія кіруюць працай сістэмы EGR, як ужо? вы, сказаў мунро. Для выключэння РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог, па мне, ці не ? выключаная, але я не ўпэўнены, чаму? я, калі-небудзь зробленых на гэтай ecu, у прыватнасці. Абмежавальнікі зробленыя cos? доля фисс? мне не ідуць вельмі добра. Вы павінны зрабіць што паступовае залезці абарачэнняў, а таксама для карт ўпырску.
    Ад матфея

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    32
    Добра, павольна еўшы? форма...для fap замест гэтага ен выключаны ці не?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вам прапаную пакінуць яго ў спакоі на час, час ўпырску і rail....
    засяродзьцеся на карты педаль, lim крутоўнага моманту(фалы лепш),і абмежавальнікамі iq у тым ліку карты, лямбда...і прэс-turbo і яго абмежавальнікі...ужо cos? вы можаце выцягнуць прыгожую карту.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    няма.
    ні фап, ні egr выключаны...
    er астатняе я згодны, як кажа машыніст і вам я б парэкамендаваў зрабіць лепш карту час ўпырску...
    што tita называецца "ўпырску parzializzato", як гэта робіце вы-софт мець толькі пікі некантраляваных прэс-turbo і дыму....
    крокам ідуць ўзважаных ўважліва на гэтую карту, чаму ? "карту кран дызель"? яшчэ час ад больш дызель впрысните з ecu, які лічыць, што надаць малы iq, а не ўпырсквае іншы...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    32
    Добра

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    32
    І дзе яны іппш бласлаўлены кіравання egr і fap?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •