Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Абмеркаванне: дзіўная анамалія

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Абгорнутыя так, што і забітыя всасывать трубе, што не хапае кіслароду і таму галопам рухавік..
    ? праўда, мне ? давялося пару разоў з падобнай праблемай ? я вырашыў, чысціў впускной калектар, але ў гэтым выпадку, ці не так ? gi? праверана было вельмі мала бруду .

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    праблема ўзнікае, калі машына партоў каля 1000/ 1500 абаротаў дроту, газ, калі замест прыпынку з маршу больш " кароткім " добра".

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Б? s? да ледзь EGR выключана фол хадзіць два тыдні, магчыма, ен ачышчае там, дзе вы не можаце бачыць..
    cio? у каналах клапанаў..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    ніцікамі на впускном калектары і цісне на жалезныя трубы ў egr, такім чынам, адзіным..сов? ? посуду, і вы ўбачыце, што ўсе будзе добра ...
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    ніцікамі на впускном калектары і цісне на жалезныя трубы ў egr, такім чынам, адзіным..сов? ? посуду, і вы ўбачыце, што ўсе будзе добра ...
    толькі я магу маяк " гэта выпрабаванне вам terro' ў курсе..ці я думаў, пакласці на ліст так, каб tapparla канчаткова.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    6
    па-мойму, вы заўседы затыкаюць фізічна(за выключэннем выпадкаў, калі выключыць рухавік-новы)чаму? пасля інкруставаны, а таксама ліквідацыі кіравання не закрывае іп? шчыльна

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    я асабіста перад ecludere ў egr заўседы правяраю яго працы ....адзін раз запэўніў, рухавік выключаны, якая зачыненая я выдаляю.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •