Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    Citazione Першапачаткова Напісаў ema74 Visualizza Messaggio
    у 1.3 чытання праз паслядоўны інтэрфейс і 448kb, і вы не можаце запісаць яе ў bdm, чаму? поўны файл і з 2 мб
    Не ? менавіта так, залежыць ад HW і, такім чынам, ад тыпу памяці, які мае ўнутры, на 1.3 у цябе з'явіцца яшчэ адзін файл, 2,5 мб.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    вы робіце трохі блытаніны файл 448kb чытаць пра marelli 70 75 л.з. на -90 л.с. чытайце 2 мб, то гэта залежыць ад тыпу інструмента, які вы выкарыстоўваеце, напрыклад, на 70 л.с., вы можаце прачытаць 449kb 452 таксама 64kb, паўтараю, залежыць ад прылады

Citazione Першапачаткова Напісаў ema74 Visualizza Messaggio
    у 1.3 чытання праз паслядоўны інтэрфейс і 448kb, і вы не можаце запісаць яе ў bdm, чаму? поўны файл і з 2 мб

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    93
    я меў на ўвазе на класічныя 6f3 70 л.с., лічаных з magpro

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я гаварыў з 75, у то... чытання ў паслядоўны ідзе добра, нават у bdm,проста выдаліць зону, mpc...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    lucania паўднева-заходняя
    Et
    43
    Паведамленні
    35
    а, ад таго, што ведаю я, без fasciarsi галаву, досыць таго, што трапляе ў поўную рэзервовую копію ж hw і sw, таму, частковым e2p, перакадаванне фарсунак і затым павінна быць ок. Мне ? здарылася пі? раз з mpps на 6f3 s4, а таксама запісы ў recovery,і я вырашыў такім чынам.Ня я ставіў, праблемы, аднавіць flash, чаму? я не ведаю, з чаго пачаць, я яшчэ не да ўсей гэтай практычнасцю,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    93
    на 6f3 мне здаецца дзіўным, што ricodifichi фарсунак

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    93
    па сутнасці я паказаў у 6f3 70 л.с., лічаных з magpro, выходзіць, файлы 448.
    tecnoracing але 75 і 90 6f3 і 8df з дапамогай якога інструмента li чытайце ў паслядоўны?
    можа быць, kess v2

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    я павінен азнаеміцца з kess v2 з курыцай v53

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    відавочна, virtual чытаць з курыцай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    Citazione Першапачаткова Напісаў matteosr Visualizza Messaggio
    На 70 cv ecu ? у 6jf і чытаць паслядоўны файл, 448 kB, на 75/90 л. экю ? у 6f3 або 8fxx, і чытаць паслядоўны файл, 2,5 МБ, і ў bdm з файла flash m58bw016 ад 2048 МБ-й? файл micro 516 KB і файл eeprom ад 4 КБ.

Калі ecu ? адзін 6f3 або 8fxx і k-line правадной ўдалося прачытаць яе ў паслядоўны, і тое, односпальные пу? напісаць у bdm (чытанне доўжыцца шмат);
    калі не k-line правадной, і ў вас есць galletto 2, я f? virtual read, г. зн. калі cel'мае ў сваей базе дадзеных мы d? непасрэдна ў файле, не чытаючы нічога.

Прамовы розных edc16, у паслядоўны прачытайце усе файл 2 МБ, але ўтрымлівае толькі табліцы, карты, не ўсе змесціва flash, таму вы не можаце пісаць з bdm.

Будзьце асцярожныя, каб напісаць 6f3 з galletto 1260 або mpps, часта завісае на 50%, і мы гэбель eeprom.
    дакладнае і плоска матфея

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •