Што турбіна горы..?
Фарсункі і профіль кулачкоў фарсунак есць яшчэ арыгінальныя..?
Што турбіна горы..?
Фарсункі і профіль кулачкоў фарсунак есць яшчэ арыгінальныя..?
калі вы робіце некаторыя дзяржавы датчык egt ? абавязкова!
я не stancher? ніколі не казаць....
для галавы датычыцца мацавання восі ў cammes dbilas з профілю не занадта штурхнуў і ты ў парадку...
для фарсунак ў firad, у італіі распешчаны выбарам....я б сказаў, што фарсункі на 60-80% больш, хаця б ісці...
у якасці астуджэння алею, як вы паклалі?памятаеце, што поршні астуджаюцца "пад" ад фарсунак, якія пырскаюць ціск алею з-пад галавы жа поршня...так што, калі алей павялічвае тэмпературы ў патроннік ? відавочна, што тэмпература падымаецца...у гэтым выпадку алейны радыятар, добра падабрана дапамагае...і не мала...
і, што турбіна і интеркулер горы?у вас есць маніторынг тэмпературы iat на 2,5-2,6бар?
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
2012-10-15 11.43.06.jpgгэта ? тое, што адбудзецца, калі не сачыць тэмпературы...толькі хвалюе...
гэтую працу не f? турбіна....
поршні ламаюцца для залішняга цяпла, гэтак жа як і часу, каб надаць столькі, дызель...
калі не хоча зламаць поршань кожныя 100 метраў, а таксама на тое, што ўжо citavo да незаменнымі з'яўляюцца апырсквальнікі, плюс....bosio і firad, могуць быць карыснымі ў гэтых выпадках....
тады для магутнасцяў экстрэмальных, але па-сапраўднаму экстрэмальных...я кажу пра 350-400cv і больш, патрабуецца сістэма turbo-compound больш за ўсе, што трэба і можна мяняць помпавыя ўнутраных фарсунак, якія ідуць ад 9мм да 10мм....іх? рызыкі і знаходзіцца з зубчастага рамяня на кавалкі, каб праз стрэс механічны дадатковы гэтак жа як і помпавыя самыя вялікія і з-за кута...
але, з іншага боку? пры спробе да апошняй коні энергіі ў тое, што вы павінны адмовіцца ад....
ах..правільна, для інфармацыі...шатуны ў blt не ў стане супраціўляцца больш за 500 нм....у гэтым выпадку occorono шатуны ў asz або arl або максімум будзе ўсталеўваць тыя врх...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
я меў на ўвазе, што гэтыя поршні мне віталі толькі з турбінай больш, і карта ў крайніх...
для таго каб савет, пры падключэнні turbo-самы вялікі ? d неабходна interculer плюс