Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 35 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Кожны "трохкутнік" выказвае поўны ход педалі на аснове RPM.(гарызантальная лінія, выгляд у таблічнай)
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    58
    Я не хачу stressarti, але я не магу зразумець.
    Мы заўседы ў ECM? Але ў таблічнай гарызантальная радок называе LOAD і што вертыкальны RPM і паведамляе 12 значэнняў ад 0 да 5355, якія павінны супадаць з 12 трыкутнічкі ў 2D. Дзе я памыляюся

таблічны pedale1.7.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Як я ўжо казаў, кожны радок выказвае ход педалі ад 0% да 100% і на аснове RPM. Значэнні, якія вы бачыце ў табліцы, з'яўляюцца дызельнага паліва ў мг/ход
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    58
    Затым на аснове табліцы ў дадатку; вось прыклад:
    з : 1995 RPM і
    load: 50 (met? ход педалі), выяўленай у %
    я 617 мг дызельнага паліва ўпырскваецца.
    Толькі скажыце мне, калі ? правільна....калі ласка, не трэба.
    Ps
    у сваіх адказах ? маецца дадатак, майце на ўвазе, што я не магу загрузіць яго , ні бачыць яго.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Прабачце ,я не думаў, за тое, што не затым, каб убачыць, укладанняў*****і я ж казаў, вы не можаце давяраць ў ECM. Я бачыў у 2d і ў load 50 адпавядае 23% ход педалі.617 і 6.17 мг/ход.Вы павінны чытаць карты у 2d.Цяпер і час пачаць з пачатку ,у адваротным выпадку будзе цяжка спрачацца.Адкрыць карту ў 2d і навядзіце паказальнік план на breack, якая выказвае маштаб з дапамогай RPM , глядзіце значэнне ўнутры дзверы, дзе ce напісана dec.Тое, што вы бачыце і сапраўднае значэнне.Кожная кропка breack адпавядае пэўная кропка на кожнай "трохкутнік".

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    58
    Citazione Першапачаткова Напісаў neo Visualizza Messaggio
    Прабачце ,я не думаў, за тое, што не затым, каб убачыць, укладанняў*****і я ж казаў, вы не можаце давяраць ў ECM. Я бачыў у 2d і ў load 50 адпавядае 23% ход педалі.617 і 6.17 мг/ход.Вы павінны чытаць карты у 2d.Цяпер і час пачаць з пачатку ,у адваротным выпадку будзе цяжка спрачацца.Адкрыць карту ў 2d і навядзіце паказальнік план на breack, якая выказвае маштаб з дапамогай RPM , глядзіце значэнне ўнутры дзверы, дзе ce напісана dec.Тое, што вы бачыце і сапраўднае значэнне.Кожная кропка breack адпавядае пэўная кропка на кожнай "трохкутнік".
    І на гэтым мы (мы кажам першага перапынку у 2D)
    Калі раблю тое ж самае і на другі перапынак, і cio? scorro мышкі etc... у акенцы (DEC), чытаю значэння памножыць на каэфіцыент x, і атрымліваю мг/ход.
    Пытанне ?: дзе я бяру значэння карэкцыі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Я павінен зрабіць іншыя выпраўлення ў тое, што я сказаў.Значэння Z варта памножыць на 0,023437, каб мець дызель ў мг/ход.Я заблытаўся з EDC 15-групы VAG. Вяртаючыся да выступлення перад 617 e= a (617 x 0,023437)= 14,46 мг/ход.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Якія значэння?Вы не capisco.Se казаць, каб значэння змяненне карты вы бачыце ніжэй значэння карты ori.Mappa ori сіні. , карта рэжым rosso.Vedi, што на афіцыйным сайце ECM, вы вы можаце спампаваць кіраўніцтва на італьянскай мове.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    58
    Я маю на ўвазе каэфіцыенты карэкцыі тып: 0,023437 што тычыцца дызельнага паліва , то c'? тое, што тычыцца ціску.
    Як атрымліваюць? Або дзе яны знаходзяцца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Ціск турбо і ўжо ў milibar,вы павінны выдаліць толькі атмасферны ціск (+ або - 1000 мб).на карту-клапан N75 multipliccato x 0.01, вам vollore ў працэнтах геаметрыі(80%-усе адкрыта і 20% усе зачынена). MAF-x 0,01, і вы атрымаеце мг перамяшчэння дызельнага паліва,Абмежавальнікі копія-х 0,023437 і вам дызель ў мг/ход,тэрміны і авансы мы выкарыстоўваем 0.023437.Spero не, што быў няправы, бо я пішу з тэлефона.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •