дзякуй. які soft gi? правяралі?
дзякуй. які soft gi? правяралі?
глядзіце тут, на форуме, можа быць, ce
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся
? была дэмантаваная. ? адзін IAW 1AF 1G /55. Калі я стаўлю ў пошук форуму не знаходзіць нічога.Або занадта generallizzato або, калі пакласці разам, няма risultsto.Я не ведаю.
Прывітанне файл не праблема, то я магу размясціць я ў банк дадзеных-пяро неабходны праграміст, і новую памяць, каб пісаць новы файл
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся
у расіі 27c512 сціраны уф...у мяне такі ж аўтамабіль, мы будзем ездзіць 10 гадоў без чаргі, і гэта выдатна
!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Я раю заўседы захоўваць памяць крычы, калі гэта магчыма, паколькі я разумею, што, магчыма, не шмат вопыту, каб не даць яму зрабіць казіні
Я ведаю толькі звычайныя працэдуры чытання і запісу з eprom і flash. Як я магу? Я павінен замовіць eeprom новай?як напісана вышэй, 27c512 новага пакалення і запісаць у файл?
Тады, чытаючы "p"?; Калі я купляю eprom новы,вы скажыце мне, вы, сапраўды, з файл-gi? гатовы,скажам, напрыклад, файл "перавышэнне хуткасці" я магу набраць яго з праграмістам, і стары eprom ў dissaldo і я? Я магу зрабіць так?
Факт ? што-ы? у майстэрні ад аднаго, і вы павінны рана ці позна паляваць з.
Дзякуй.
* перавышэння прабачце, вы напісалі адначасова ;-) на самой справе ў мяне задуманы рашэнне. Я магу зрабіць, cos?. Калі ласка, напішы мне як дакладна называецца, eprom,каб купіць яго. Бягу ад conrad, і я бачу, калі я.Каб прачытаць яго,добра праграміст любога тыпу, дакладна?
так? Не ? eeprom нармальна запраграмаваць з дапамогай праграмы?