Старонка 2 з 16 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 159

Абмеркаванне: info пеўнік v54

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    143
    Прывітанне mafani, існуе спосаб ўсталяваць V53, без неабходнасці прывесці даты ў 2013 годзе?
    Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў fuorigiri12000 Visualizza Messaggio
    Прывітанне mafani, існуе спосаб ўсталяваць V53, без неабходнасці прывесці даты ў 2013 годзе?
    Дзякуй
    вось тыя, хто прадае рашэнні для v53, каб прымусіць яго працаваць без змены даты, а таксама на vin7, (у пазбяганне непаразуменняў-гэта не я)
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    29
    Вы нават з v54
    Citazione Першапачаткова Напісаў fuorigiri12000 Visualizza Messaggio
    Я хачу ведаць, калі з 54, застаецца праблема таго, каб усталяваць яго на xp і прывесці дату 2013 года.
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Усе залежыць ад таго, v54 вы кажаце. У мяне есць версія eu і працуе без змены даты на win64, проста запусціць яе ў сумяшчальнасці? xp і з правамі адміністратара. Софт ў камплекце ? у канцы 2012 года той жа, што знаходзіцца на v53 кітай.

наколькі я зразумеў, вакол форумах і замежныя v54 china будзе v53, дзе пасяліліся сумяшчальнасці? з новымі я ВЕДАЮ, і гісторыі, даты.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, з падачы v54 яны часткова вырашаная і спрошчанай ўстаноўкі, c? сцэнар ўстаноўкі, каб прымусіць яго працаваць на win 7 на win 8 не працуе нават у рэжыме? для сумяшчальнасці?. sw, якія забяспечваюць v54 на v53 не працуе, відавочна, зроблена ў пошту, каб прадаваць новы інструмент, мае тыя ж праблемы, v3 quality A, так сказаць. Яшчэ сення ? пажадана добрае v53 box з гладкай патрэбныя кампаненты і пу? працаваць і на win 7 32 і 64 біт.
    Для тых, хто там працуе сапраўды шмат, і асабліва на новыя аўтамабілі няма нічога лепш, чым арыгінальны інструмент.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Мой V54 спакойна працуе з 7 32-і 64-першапачаткова працаваў з xp і з 7 не было стабільным, затым тры месяцы f? прадавец даслаў мне абнаўленне і цяпер працуе ціха, нават на 7!!! І ў бліжэйшы час ? у тэставанні mander? абнаўлення 2014 года!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    Мой V54 спакойна працуе з 7 32-і 64-першапачаткова працаваў з xp і з 7 не было стабільным, затым тры месяцы f? прадавец даслаў мне абнаўленне і цяпер працуе ціха, нават на 7!!! І ў бліжэйшы час ? у тэставанні mander? абнаўлення 2014 года!!!!
    Добры дзень, вы праверылі, калі ў вас адрозненне ад аўтамабіляў, у+, у вашым v54, чым v53?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Добры дзень, вы праверылі, калі ў вас адрозненне ад аўтамабіляў, у+, у вашым v54, чым v53?
    цікава, я таксама, калі можна зрабіць адзін файл txt са спісам драйвераў, даступных для загрузкі,
    па крайняй меры, спіс tricore....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Але вы кажаце абнаўлення драйвераў або праграмнага забеспячэння??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Праграмнае забеспячэнне!!!!!
    Я mand? sw самаўстанаўліваючайся ў 400mb-й? ці няма!!!

Старонка 2 з 16 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •