Прывітанне mafani, існуе спосаб ўсталяваць V53, без неабходнасці прывесці даты ў 2013 годзе?
Дзякуй
Прывітанне mafani, існуе спосаб ўсталяваць V53, без неабходнасці прывесці даты ў 2013 годзе?
Дзякуй
Усе залежыць ад таго, v54 вы кажаце. У мяне есць версія eu і працуе без змены даты на win64, проста запусціць яе ў сумяшчальнасці? xp і з правамі адміністратара. Софт ў камплекце ? у канцы 2012 года той жа, што знаходзіцца на v53 кітай.
наколькі я зразумеў, вакол форумах і замежныя v54 china будзе v53, дзе пасяліліся сумяшчальнасці? з новымі я ВЕДАЮ, і гісторыі, даты.
Прывітанне, з падачы v54 яны часткова вырашаная і спрошчанай ўстаноўкі, c? сцэнар ўстаноўкі, каб прымусіць яго працаваць на win 7 на win 8 не працуе нават у рэжыме? для сумяшчальнасці?. sw, якія забяспечваюць v54 на v53 не працуе, відавочна, зроблена ў пошту, каб прадаваць новы інструмент, мае тыя ж праблемы, v3 quality A, так сказаць. Яшчэ сення ? пажадана добрае v53 box з гладкай патрэбныя кампаненты і пу? працаваць і на win 7 32 і 64 біт.
Для тых, хто там працуе сапраўды шмат, і асабліва на новыя аўтамабілі няма нічога лепш, чым арыгінальны інструмент.
Мой V54 спакойна працуе з 7 32-і 64-першапачаткова працаваў з xp і з 7 не было стабільным, затым тры месяцы f? прадавец даслаў мне абнаўленне і цяпер працуе ціха, нават на 7!!! І ў бліжэйшы час ? у тэставанні mander? абнаўлення 2014 года!!!!
Але вы кажаце абнаўлення драйвераў або праграмнага забеспячэння??
Праграмнае забеспячэнне!!!!!
Я mand? sw самаўстанаўліваючайся ў 400mb-й? ці няма!!!