Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 26 11-20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    дзякуй за параду
    Для абмежаванні крутоўнага моманту я не зразумеў, што яго паднялі так, так непрыстойна....
    другі абмежавальнік rail ? у залежнасці ад тэмпературы вады рухавіка, таму я мяркую, бескарысна і нават шкодна падымаць больш, чым на 90 (заўседы, калі я правільна разумею)
    Для egr я чытаў вакол, што гэта ? працэдура, якая выкарыстоўваецца, як правіла, тады, калі есць іншыя варыянты, гэтага я не ведаю...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    для EGR на вашай карце c'? камутатар па адрасе 71FEB.
    з дапамогай шестнадцатеричного рэдактара замяніць значэнне 1 на 0

такім чынам, адключыць клапан egr
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    Дзякуй за адрас, я б не ведаў, як яго знайсці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Я згодны нават я з magi1984...вы далі занадта шмат педалі на апошняй карты, і я думаю, што дыму досыць падчас паскарэння. Turbo, вы можаце распаўсюдзіць яго на ўсю карту і rail я буду рабіць з фіксаваным адсоткам ( напрыклад, 4%), пачынаючы ад 1500 аб да канца карту і я б даў 5% на адпаведныя абмежавальнікі, каб пазбегнуць збояў.
    Для сістэмы рэцыркуляцыі ог таксама добра cos? што ? мод стандартны, час даць крокам met? карту, пачынаючы з 50% паступова расці.
    Адрас карта 07673C, што я думаю абмежавальнік 5 перадачу, мне здаецца, занадта, ад 50% да 275%.

А я раманны таму я кажу, мала, што ведаю.
    Апошні раз рэдагавалася dvdtuning; 11-09-2012 ў 17:21

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    Прывітанне dvdtuning, як вы малады і парады вітаюцца.
    Машына не паліць, у паскарэнне, каб? калі я пад 1500 і кідаю ўніз? у планшэт таму воблачку. Ціск турбо ? была выканана механічным спосабам (па манометру і ключоў), механік, які зрабіў рамонт,адпаведна я мяркую, што і карта, turbo, прыведзеныя ecm яны-абмежавальнікі і на гэта ў мяне есць p? невядома, як з імі справіцца. Аб тым, абмежавальнік крутоўнага моманту, я ведаю, што я перабольшыў, і, як і раней, правядзе працы? даць сістэматызаваныя дадаўшы розныя парады мелі. Што тычыцца rail аддаю перавагу, каб пайсці з рэальных значэнняў, а не ў працэнтах, змяніўшы толькі неабходныя зоны.
    Цяпер у мяне няма магчымасці паспрабаваць іншыя змены, улічваючы, што я па-за дома. Як толькі я вярнуся, я пачала працаваць і месца іншы файл.

дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    З чыгуначных фіксаваны працэнт я адчуваў, linearit? дастаўкі больш, вось чаму? табе савет (заўседы ў адпаведнасці з педалі і ін'екцыі) . Ва ўсякім выпадку, то кожны з іх мае свой метад ? нармальна.
    З рэзкай магутнасці вы маеце на ўвазе, што выключаецца, што толькі адмова, але соль яшчэ абаротаў ці што, не ідзе далей?
    Для турбо, будучы ў фіксаванай геаметрыі, ведаеце ціску, пастаяннай і шыпы, што есць?
    Апошні раз рэдагавалася dvdtuning; 12-09-2012 ў 09:10

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    Для рэзкі магутнасці я маю на ўвазе, што машына прыходзіць да 3750rpm і не ідзе далей, я не анамаліі ne індыкатары праверыў з fes і здаецца, што ўсе ў норме.
    На жаль, я не ведаю ўладальнікаў пункту 1.9, каб спытаць, info або зрабіць тэсты.
    Турбіна ? была адкалібраваць на 1,2 канстанты 1,3 пік, што я пад кантролем, дзякуючы манометр, усталяваны ў кабіне,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Реджо-Дзі-Калабрыя
    Паведамленні
    8
    Усім прывітанне

Тады на гэтай машыне турба ? механік, не трэба змяняць крывую, Egr, вы можаце зрабіць прамой лініі або шапкі фізічна, калі гэта робіць той недахоп, паспрабуйце праверыць і пачысціць датчык выдатку паветра або, пры неабходнасці змяняйце іх.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    прывітанне ecugpm
    Датчык выдатку паветра і турбіны новых inettori былі правераныя і ачышчаны, помпа перапрацаваны, карацей, стары c'? засталося трохі, і нічога

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Калі з врі ? тое ж самае праблема не будзе на карце.
    Што праграміст вы выкарыстоўвалі, каб curiosit

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •