калі-то і я ? здарылася так, што машына запаліў лямпу x з-за супадзення, я ведаю, што, магчыма, гэта здаецца малаверагодным, але факт збежнасці, не закранаючы іншы ўсе ок, а ў гэтым выпадку дыягназ варта бачыць
аўтамабіль ? вярнуўся і было 8 адмоваў у памяці
4 рухавіка і 4 ў асоб. гэтыя 8 памылак, адзін спасылаецца на крутоўны момант рухавіка, усе астатнія 7 son збояў у працы сеткі can
таму я лічу, праблема ідзе менавіта ў карту.
цяпер кліент працуе з арыгінальны аўтамабіль, каб праверыць, ці, калі гэта дэфект.
а я тым часам я дакрануўся мапу арганізаваўшы абмежавальнікі крутоўнага моманту, і, калі я не памыляюся, я знайшоў яшчэ адзін абмежавальнік з драйвера
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Я спрабаваў бы cambiagli ў iterrutore стоп, педалі, і пара, калі і высокай abbassala
абмен ? аўтаматычны
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
калі не крычы f? ... пераправерыць усе карты, якія рэгулююць крутоўны момант... пытанне, чаму? апошнія крывыя часу вы мод цалкам?
для маей памылковае меркаванне, гэта было, каб не засмецілі fap,я быў перакананы, што ўверх быў лепш пакінуць арыгінал.
зараз, я змагу гэта выправіць, дзякуй, што сказаў! не я ўспомніў-ы?!
Раю табе праверыць электрарухавік і матылькоў тры ўсмоктвання.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
msport але калі б не было праблем да матылькоў трэба было знайсці памылкі ў дыягностыцы