Прашу прабачэння за памылку, гэта ? спасылку на файл, крычы
http://www.professionalchiptuning.ne...2&d=1395181257
Прашу прабачэння за памылку, гэта ? спасылку на файл, крычы
http://www.professionalchiptuning.ne...2&d=1395181257
Я заяўляю, што гэта не я спецыяліст, але з майго досведу я б сказаў, што гэты крок мала і не паслядоўныя. У EGR не ? выключаная правільна, турба не ? павялічваецца ў правільным кірунку, на мой погляд. У overboost то давайце страціць, і калі вы зменіце зрабіце карту падобная. У rail ў частцы кантакту з хворым вельмі мала, не ? у адпаведнасці з абмежавальнікамі. Верагодна, загрузіўшы гэтую карту, вы не accorgeresti змены.
Тады давайце паглядзім, калі хто-то пі? эксперт пу? пацвердзіць мае меркаванне.![]()
Ад матфея
Як толькі я назад у кампутар ўводжу дадзеныя, якія адсутнічаюць у карце крычы, x прырашчэнне мяне вучылі, пачынаючы з 4% і выпрабаваць машыну, калі вы не заўважылі нічога павялічыць на' яшчэ адзін момант, пакуль вы не атрымаеце выніку... egr ўстаноўлена cos? яна павінна заўседы заставацца закрытай?
Як прыгожа, як логіка...
Слухай, калі цябе вучылі так.. змяняецца настаўнік. Вы не дасце крокам ў выпадку ў файл. Боку ад карты, карты педаль і абмежавальнікам крутоўнага моманту. Калі вы знаходзіцеся таксама абмежавальнікі дызель gi? выходзіць што-то годнае. Секта, нарэшце, afr, што вы хочаце ад карты, лямбда, калі ў вас есць dpf не сысці ў мінус 1.1 або лепш 1.13.
Дзякуй x парады, але павелічэнне x у адсотках або x? Ад рэжыму і нагрузкі трэба павялічыць?
Нічога не трэба рабіць у%, як правіла. Там пу? адчуваць сябе добра, каб зрабіць некаторыя карты ў кропках. ? многія рэчы будуць разлічаны з калькулятарам у руцэ. Я вам я розныя topic прысутных, каб добра вучыцца. Часткі ад рэчаў, аснове, як ужо сказаў. Для змена аўто акцыі таксама час ўпырску можна пакінуць арыгінальныя.
Тады прырашчэнне ў кропках на некаторых картах ? абавязковы тып карты turbo. У любым выпадку, калі вы абвыкнеце працаваць для ачкоў (? гэта азначае таксама зразумець, дзесятковыя значэнні, якія прадстаўленыя ў карце ? любыя фактары, пераўтварэнне) не ? дрэнна. Як правіла, яна пачынаецца ад 1500-2000 абаротаў, нагрузкі сярэдне-высокіх (калі нагрузкі гэта часта ўбачыш, што нагрузка не мае нічога агульнага з некаторых карт). Тады ўсе ? з указаннем тыпу дастаўкі, які вы хочаце атрымаць, з аўто, stock выйсці пад гэтыя рэжымы ? дастаткова delleterio асабліва ў сферы перадачы дадзеных.
Напрыклад, у карту turbo я павінен паспрабаваць павялічыць значэння такім чынам, каб выкарыстоўваць ціск max turbo без таго, што ідзе ў recovery? я павінен прынесці каштоўнасці, якія пераўтвораны адпаведным ціскам каля 1,5 бар ад 1700 абаротаў 4000 аб?