Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 49 11-20

Абмеркаванне: Карту giulietta 1.6 jtdm 105л.с.

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Прашу прабачэння за памылку, гэта ? спасылку на файл, крычы
    http://www.professionalchiptuning.ne...2&d=1395181257

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў manu90 Visualizza Messaggio
    Прашу прабачэння за памылку, гэта ? спасылку на файл, крычы
    http://www.professionalchiptuning.ne...2&d=1395181257
    так як вы паказалі файл, вам не трэба нічога, чытайце тое, што я пісаў у базе дадзеных пад файлы, якія вы адправілі і provvedi. дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Я заяўляю, што гэта не я спецыяліст, але з майго досведу я б сказаў, што гэты крок мала і не паслядоўныя. У EGR не ? выключаная правільна, турба не ? павялічваецца ў правільным кірунку, на мой погляд. У overboost то давайце страціць, і калі вы зменіце зрабіце карту падобная. У rail ў частцы кантакту з хворым вельмі мала, не ? у адпаведнасці з абмежавальнікамі. Верагодна, загрузіўшы гэтую карту, вы не accorgeresti змены.

Тады давайце паглядзім, калі хто-то пі? эксперт пу? пацвердзіць мае меркаванне.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Як толькі я назад у кампутар ўводжу дадзеныя, якія адсутнічаюць у карце крычы, x прырашчэнне мяне вучылі, пачынаючы з 4% і выпрабаваць машыну, калі вы не заўважылі нічога павялічыць на' яшчэ адзін момант, пакуль вы не атрымаеце выніку... egr ўстаноўлена cos? яна павінна заўседы заставацца закрытай?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Як прыгожа, як логіка...
    Слухай, калі цябе вучылі так.. змяняецца настаўнік. Вы не дасце крокам ў выпадку ў файл. Боку ад карты, карты педаль і абмежавальнікам крутоўнага моманту. Калі вы знаходзіцеся таксама абмежавальнікі дызель gi? выходзіць што-то годнае. Секта, нарэшце, afr, што вы хочаце ад карты, лямбда, калі ў вас есць dpf не сысці ў мінус 1.1 або лепш 1.13.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Дзякуй x парады, але павелічэнне x у адсотках або x? Ад рэжыму і нагрузкі трэба павялічыць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў manu90 Visualizza Messaggio
    Дзякуй x парады, але павелічэнне x у адсотках або x? Ад рэжыму і нагрузкі трэба павялічыць?
    Нічога не трэба рабіць у%, як правіла. Там пу? адчуваць сябе добра, каб зрабіць некаторыя карты ў кропках. ? многія рэчы будуць разлічаны з калькулятарам у руцэ. Я вам я розныя topic прысутных, каб добра вучыцца. Часткі ад рэчаў, аснове, як ужо сказаў. Для змена аўто акцыі таксама час ўпырску можна пакінуць арыгінальныя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Нічога не трэба рабіць у%, як правіла. Там пу? адчуваць сябе добра, каб зрабіць некаторыя карты ў кропках. ? многія рэчы будуць разлічаны з калькулятарам у руцэ. Я вам я розныя topic прысутных, каб добра вучыцца. Часткі ад рэчаў, аснове, як ужо сказаў. Для змена аўто акцыі таксама час ўпырску можна пакінуць арыгінальныя.
    Я пачаў чытаць розныя тэмы, то х карта х аўтамабільны сцек проста павялічыць у правільным карту turbo і карту ўпырску parzializzato з адпаведнымі абмежавальнікамі x атрымаць прырост прадукцыйнасці без шкоды для надзейнасці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Тады прырашчэнне ў кропках на некаторых картах ? абавязковы тып карты turbo. У любым выпадку, калі вы абвыкнеце працаваць для ачкоў (? гэта азначае таксама зразумець, дзесятковыя значэнні, якія прадстаўленыя ў карце ? любыя фактары, пераўтварэнне) не ? дрэнна. Як правіла, яна пачынаецца ад 1500-2000 абаротаў, нагрузкі сярэдне-высокіх (калі нагрузкі гэта часта ўбачыш, што нагрузка не мае нічога агульнага з некаторых карт). Тады ўсе ? з указаннем тыпу дастаўкі, які вы хочаце атрымаць, з аўто, stock выйсці пад гэтыя рэжымы ? дастаткова delleterio асабліва ў сферы перадачы дадзеных.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Напрыклад, у карту turbo я павінен паспрабаваць павялічыць значэння такім чынам, каб выкарыстоўваць ціск max turbo без таго, што ідзе ў recovery? я павінен прынесці каштоўнасці, якія пераўтвораны адпаведным ціскам каля 1,5 бар ад 1700 абаротаў 4000 аб?

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •