Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    выдатны савет m999, то я кажу, як вопыт, па-мойму, вы не можаце атрымаць добрую працу, пачынаючы з файла ori матацыкл, то відавочна, з разрадаў, пратэставаных адпрацаваных валаў перайсці наладзіць усе, то іншую рэч, калі вы хочаце добрую працу, не рабіце на вока, я cos? я займаўся і вынікі былі дрэнныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Добры дзень, вы цалкам маеце рацыю

Я ў гэты час не магу спампаваць файл, чаму? я прапусціў з форуму для р?.... ? калі ў каго-то есць на ВРІ і DP? мы можам па крайняй меры абмеркаваць гэта разам і пачаць, каб атрымаць некаторы прадстаўленне ў pi? і тлумачэнняў.

што скажаце????
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 08-05-2014 да 10:51

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Паведамленні
    44
    Citazione Першапачаткова Напісаў Emanuele54 Visualizza Messaggio
    Я ў гэты час не магу спампаваць файл, чаму? я прапусціў з форуму для р?.... ? калі ў каго-то есць на ВРІ і DP? мы можам па крайняй меры абмеркаваць гэта разам і пачаць, каб атрымаць некаторы прадстаўленне ў pi? і тлумачэнняў.

што скажаце????
    Калі вы маеце на ўвазе матацыкл у прыватнасці, я ТУТ я размясціў зыходны файл чытаецца з маей Monster S2R з MPPS і файл Ducati Performance, якія павінны быць на адным і тым жа матацыкле, знайшоў у сеткі.
    Можа быць, вы можаце даць руку на мяне...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    16
    Выбачайце, але чытанне і запіс на Ducati пу? быць з OBD Vag KKl?

Што вам, можа быць, я што-то...не ведаю, калі я магу падзяліцца або адправіць, я новы на форуме.

Што вам, можа быць, я што-то...не ведаю, калі я магу падзяліцца або адправіць, я новы на форуме.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-08-2014 да 22:50

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў рэва Visualizza Messaggio

я табе ўжо? патлумачыў рэжыме? ўстаўкі з файла крычы у іншае абмеркаванне, там збіраецца банк дадзеных

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    16
    Так, я разумею, але я не магу нават прагледзець банк дадзеных, як і некаторыя іншыя старонкі, і я штурхнуў ад curiosit? каб ведаць, ці есць ці няма нейкія файлы. У любым выпадку, я даў яму зірнуць, а не c'? нічога...вам трэба? думаць аб тым, як перапрызначыць я.

Яшчэ адзін пытанне, калі я знайшоў блок кіравання DP я мог бы падлучыць яе наўпрост, тыпу здымаю яго і сеў на яго іншы? Або c'? зрабіць які-небудзь канфігурацыі? Па крайняй меры, я мог бы пакуль захаваць мой арыгінал і рабіць усе тэсты, што я хачу з другога.

Акрамя таго, c'? інтэрфейс, які дазваляе чытанне эбу матацыкл, машына? Я кажу пра Ducati monster 2002 і Peugeot 307 2004.

Дзякуй,
    Pask

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    16
    Так, я разумею, але я не магу нават прагледзець банк дадзеных, як і некаторыя іншыя старонкі, і я штурхнуў ад curiosit? каб ведаць, ці есць ці няма нейкія файлы. У любым выпадку, я даў яму зірнуць, а не c'? нічога...вам трэба? думаць аб тым, як перапрызначыць я.

Яшчэ адзін пытанне, калі я знайшоў блок кіравання DP я мог бы падлучыць яе наўпрост, тыпу здымаю яго і сеў на яго іншы? Або c'? зрабіць які-небудзь канфігурацыі? Па крайняй меры, я мог бы пакуль захаваць мой арыгінал і рабіць усе тэсты, што я хачу з другога.

Акрамя таго, c'? інтэрфейс, які дазваляе чытанне эбу матацыкл, машына? Я кажу пра Ducati monster 2002 і Peugeot 307 2004.

Дзякуй,
    Pask

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    2
    я, каб змяніць мой ровар, я вывучаў файлы ori руху падобныя з прадукцыйнасцю...
    я не ведаю, якая палітыка на бензінавыя аўтамабілі, але і на матацыкл дадатковай маржы ўмяшання, безумоўна, на сярэдніх абарачэннях
    там, дзе есць вакуум крутоўнага моманту, стваранага празмерная худзізна, прадыктавана правіламі анты-забруджвання
    я распавеў яму аб маім вопыце тут (я толькі аматар, не прафесіянал):
    перапраграмаванне блока КІРАВАННЯ - www.belinassu.it

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    80
    прывітанне, асабіста я мог бы атрымаць крыху вопыту ў галіне матацыклаў суда, прымаючы сігнал ад карты, якая пастаўляла Honda ў момант пакупкі;
    іх бяруць добрыя ідэі, каб зрабіць карту па сваім гусце...
    я ведаю, што ў дарозе больш цяжкую рэч, але для пачаткоўцаў было б добра, каб купіць карты ад прафесіяналаў і, магчыма, з часам, зрабіць высновы пра тое, дзе і як ўмяшацца, каб супаставіць эфектыўна і бяспечна...

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •