Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 23 11-20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    На самай справе я прашу прабачэння, перачытаўшы трохі qll напісаў, я зразумеў, што ў любым выпадку, нават прымаючы насенне fasata 4-цыліндравы рухавік, 500 два-усе роўна б вынік ін'екцыі fasata!!

НАВІЧОК L'avatar di Tano
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    САЛЕРНО/ТУРЫН
    Et
    40
    Паведамленні
    13
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    у асноўным існуюць 3 выгляду кіравання ecu рухавіка/гэта значыць, full group,паслядоўна semifasato,і паслядоўна
    fasato.
    у soldoni:full group=яны ляцелі ўсе разам фарсунак, напрыклад, у 4 цыліндрамі, кожны раунд, незалежна
    ад становішча поршняў спрацоўваюць усе чатыры фарсункі і бензін прыпынак калектараў, пакуль
    адкрываецца впускной клапан, засмоктвае ўсе.запальванне можа быць з ditributore верціцца або wasted spark
    то есць іскра губляецца проста таму, што на дзве свечкі, калі ен выкарыстоўвае толькі адзін, а другі ідзе ў пустэчу,
    вядома, жыцце свечкі ўдвая,каб лепш зразумець розныя delta, thema і гэтак далей з ecu marelli iaw былі
    усе full group ў сувязі з гэтым некалькі пытанняў, у тым ліку павышаныя расход паліва і ўзровень выкідаў высокая, асабліва ў халады
    з-за бензіну, што кандэнсату ў калектары ўсмоктвання, а таксама мець кіраванне, рухавік трохі "пусты"
    асабліва на нізкіх абарачэннях.

запальвання і ўпырску насенне fasata= кормлены ад двух фарсунак, такім чынам, фарсунка ўпырсквае ў пусты
    і і таксама тут бензін прыпынку ў впускной калектар, у чаканні высасыванием,тут таксама мае
    пэўныя парушэнні, асабліва ў холаду, таму што, як у full group бензін кандэнсату ў калектар,таксама
    калі нашмат менш, з-за таго, што вы "выкарыстоўвае" правялі раз,
    выдатак паліва больш, чым паслядоўнае fasato але менш, чым full group,
    мае тое перавага, што абсталяванне прасцей, так як выкарыстоўвае палову кампанентаў і з гэтага рухавік кіравання
    ідзі і вельмі добра на высокіх абарачэннях.
    запальванне называецца wasted spark або іскра губляецца нават тут ovviamnete на дзве свечкі
    калі ен выкарыстоўвае толькі адзін, а другі ідзе на вакуум,naturlamete і тут жыцце свечкі ўдвая,
    мае перавага ў выкарыстанні, палову кампанентаў і не патрабуе толькі датчык абаротаў для таго каб ляцець запальвання
    і ўпырску.

впрыска і запальвання паслядоўна fasata= трэба датчык фазы ў дадатак да датчык частаты кручэння, відавочна,
    кіруецца адной форсунке і будзе гарэць свечка, адначасова ў фазе з цыліндру які стаіць у"страляць".
    з гэтай стратэгіяй вы удвая павялічваецца час мертвых фарсунак,а таксама часу затрымкі
    гэта значыць, той час, які траціцца, каб адкрыць фарсункі, пасля прыйшоў імпульс,
    і гэта дае магчымасць ўпырснуць больш бензіну на высокіх абарачэннях з фарсунак менш, чым semifasato.
    іншая карысная рэч-гэта магчымасць выбіраць кут ўпырску, якая дазваляе надаць бензінавы клапан адкрыты
    і, такім чынам, не асядае на сценках впускного калектара, і вы, магчыма, слаістай бясплатна
    а таксама скараціць расход паліва. для ўключэння асноўная перавага ў тым, што вы падвойвае жыцця свечак,а таксама
    мець, напрыклад, магчымасць супаставіць цыліндраў па асобнасці.

з дапамогай гэтых трох асноўных стратэгій працы, то існуюць тры метаду кіравання ўпырску/запальвання менавіта
    сістэма "цеплы струмень" ці "maf load", якая выкарыстоўвае датчык выдатку паветра для "важыць" ўваходнага паветра
    у рухавік на розных абарачэннях у хвіліну і адпаведна дадаць паліва, каб атрымаць дадзены afr і загадзя запальвання,у гэтым
    сістэма, вядома, то есць датчыкаў, якія былі раскіданыя ў рухавіку, якія кантралююць канкрэтныя параметры і паведамляюць ecu для
    ажыццяўляць выпраўлення справы.
    тады існуе на speed-density то есць сістэма, якая ўпырсквае паліва і дае іскру запальвання
    у залежнасці ад абаротаў і ціску ва впускном калектары з дапамогай карт ecu
    якія працуюць з аб'емны ккд тэарэтычнага рухавіка, і нават тут, сярод шматлікіх датчыкаў выкарыстоўваецца лямбда-зонд для
    выправіць у "зваротнай сувязі" справаздачу стехиометрической,напрыклад.
    і, нарэшце, у нас есць сістэма alpha-N, дзе кіраванне рухавіком ажыццяўляецца двух асноўных параметраў, то есць частоты кручэння каленчатага
    і кут адкрыцця дросельнай засланкі або потенциометр педалі, прадстаўлены датчык tps,таксама і тут, то есць усе
    набор датчыкаў і карты ў ecu, каб зрабіць рухавік, гэта тое, што вы хочаце.
    я спадзяюся, вам усе ясна.
    Манро, дзякуй за тлумачэнне....ведаў, diff. паміж fasata і full group...цяпер я ведаю таксама насенне fasata...
    Але цяпер, разважаючы suivari corsaioli....з іх толькі датчык абаротаў рухавіка...не хапае датчыка фазы...тады, я думаю, выкарыстоўваюць насенне fasate 4-цыліндравы рухавік у спалучэнні з "2 на 2", як ужо згадвалася бенні??
    Ці можна выкарыстоўваць fasata але без датчыка фаз???

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы puotrebbe выкарыстоўваць fasata узяўшы другі сігнал абаротаў ад запальвання...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК L'avatar di Tano
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    САЛЕРНО/ТУРЫН
    Et
    40
    Паведамленні
    13
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    вы puotrebbe выкарыстоўваць fasata узяўшы другі сігнал абаротаў ад запальвання...
    Манро, вы хочаце сказаць...выкарыстоўваць кола для датчыка абаротаў рухавіка, і выкарыстоўваць яе фазы размеркавальніка, датчыка фазы??
    так, каб фазы кулачка, каб даць зразумець эбу, дзе мы ??
    Ці я няправільна разумею??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    дакладна так жа, як вы напісалі вы.
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    60
    прывітанне, я ўсталяваў на маім двухцилиндровый адзін megasquirt, я абраў першапачаткова для электронікі пункту 55 monoiniettore але адмовіліся па той просты факт, што megasquirt вы карце ў рэжыме рэальнага часу..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84
    Citazione Першапачаткова Напісаў giulianoA3 Visualizza Messaggio
    прывітанне, я ўсталяваў на маім двухцилиндровый адзін megasquirt, я абраў першапачаткова для электронікі пункту 55 monoiniettore але адмовіліся па той просты факт, што megasquirt вы карце ў рэжыме рэальнага часу..
    добры дзень, які ў вас усталяваны MS , эбу я ўзяў яго ўжо сабраў ці зрабіў ты ? як супастаўленне і лёгка супаставіць ?
    і асабліва цане

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    60
    прывітанне, мая ms2.3 л я таго, каб сабраць і assemblanta ў італіі дзяўчыны на форуме megasquirt..супаставіць гэта проста, калі ты разумееш, эксплуатацыі вам будзе заўсёды..я правёў паміж адной рэччу і іншы 1500 еўра..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84
    прывітанне, мая ms2.3 л я таго, каб сабраць і assemblanta ў італіі дзяўчыны на форуме megasquirt..супаставіць гэта проста, калі ты разумееш, эксплуатацыі вам будзе заўсёды..я правёў паміж адной рэччу і іншы 1500 еўра..
    я таксама хацеў узяць .. усе поўны sensoring вы патрацілі 1500 ? як корпус дросельнай засланкі, які вы выкарыстоўваеце ? я думаю, дзве фарсункі

калі хочаш, гэта мая ***** выключэннем.дзеля************* вы можаце даслаць мне некалькі фота

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    60
    прывітанне, датчыкі ўсе адгалінаванні fiat punto 1 серыя, 75 л. с., шпулькі ў тым ліку.корпус дросельнай засланкі monocorpo гэта subaru ад 50 мм і калектар нарыхтоўкі.DSCN9740.jpg

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •