Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 25 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    ды, але вы павінны бачыць у блок кіравання падушкамі бяспекі, варта прасачыць, дамп, калі паставілі блок кіравання з іншай машыны і паставілі файл не цяжка, што rieci, каб выраўнаваць проксі.......
    не s? што вы маеце на ўвазе, але эбу ? быў узяты з іншай машыны ch? ужо працаваў perffettamente і нумар эбу, а тое,.......стары эбу гэтай машыны на кузаўны рамонт у прорву..

ды, але вы павінны бачыць у блок кіравання падушкамі бяспекі, варта прасачыць, дамп, калі паставілі блок кіравання з іншай машыны і паставілі файл не цяжка, што rieci, каб выраўнаваць проксі.......
    не s? што вы маеце на ўвазе, але эбу і іншай машыны ch? працаваў perffettamente і нумар ? роўна,кузаўны рамонт арыгінальныя машыны страціў..
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 07-03-2014 да 16:57

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    вы нумар ? тое ж самае, але ты не можаш прымаць ecu падушка бяспекі іншы 500, а затым выраўнаваць проксі-сервера, аперацыі, што не заўседы вы ведаеце, калі атрымаецца самае права ? заўседы рабіць dump sua..........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    вы свабодны? але эбу гэтай машыны не c'? у карроцьере яго страціў, цяпер я павінен вырашыць праблему з іншага эбу я думаю, ch? сродак c'?...................

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    але калі гэта не ты, кантрольныя лямпы гараць, не ? у эбу трэба мець файл да ліквідацыі аварыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    але калі гэта не ты, кантрольныя лямпы гараць, не ? у эбу трэба мець файл да ліквідацыі аварыі
    прабачце, вы хочаце растлумачыць лепш!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Ці То праблема ? толькі мігцення км, і індыкатары не гараць , l выраўноўванне мне здаецца дзіўным, што не асоба. Так вы гэтага ecu зрабіце дыягностыку або няма?
    выміце батарэю на паўгадзіны і паспрабуйце яшчэ зрабіць выраўноўванне з усімі ecu без памылак.
    часам яны абураныя таксама і дыягностыкі кампутараў, я калі-то з адным, я страціў адзін дзень, то з афіцыйным я вырашыў.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Трэба праверыць, ці тое, што, калі ў сеткі распазнаны эбу актыўнай і не настроены мне і давялося факт, нават маючы колькасць Siemens роўна мяняў софт ў экю пу? цалкам магчыма, што цела не мае Ў спісе тых, сумяшчальныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    здарылася са мной на вялікую кропку, тыя ж нумары эбу, але і іншае праграмнае забеспячэнне, маралі няма выраўноўвання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў chicco Visualizza Messaggio
    здарылася са мной на вялікую кропку, тыя ж нумары эбу, але і іншае праграмнае забеспячэнне, маралі няма выраўноўвання.
    м? там павінен быць спосаб, каб aliniarlo!!!!!

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    вы пакладзеце боды-500, якія вывезлі ecu падушка бяспекі...... калі ўсе будзе ў боды, ці заказаць новы ecu.....

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •