Ты ўпэўнены?
на гэтай EDC17 vag выпрабаванняў,
я вам скажу, на маю вопыту, gi? паміж edc16 і edc16+ змяняюцца многія фактары, то сярод euro4 і 5 мяняюцца яшчэ, можа быць, я думаю, што лепш адкрыць тэму канкрэтнага сярод розных сямействаў edc17 і вы аўтамабілі, якія належаць
Але ўпэўнены, што ен так, фактары мяняюцца на некаторыя, але, у прынцыпе, крывыя pressapocco роўныя, і тое, я меў на ўвазе я...
Тым часам я знайшоў біты DPF OFF' 1EC660 і 1EC668 ад metere 0
Гэта на некаторых EDC17 VAG працуе, а на некаторых вы павінны ўмяшацца ў ачком...
вось нават " мод...
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 09-03-2014 да 00:15
я б сказаў, паглыбіць edc17 bmw, якія ствараюць...я ведаю, што мы soino 2 біт абмежаванне крутоўнага моманту...машына адрываецца, як толькі перавысіў 420 нм...
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
на самай справе, мне таксама здавалася-й? пост, каб зразумець, як ен здымае egr у рэшце рэшт, чаму? не c'? нішто сапраўды,каб выявіць, нават каэфіцыенты аднолькавыя, і нават карты veeery падобныя...
прывітанне сябры... як заўседы, я не магу без загрузкі або прагляду малюнкаў?
на самай справе мая мэта была паспрабаваць патрапіць туды да закрыцця egr....магчыма, anvendo інфармацыя аб тым, як значэння egr..***** і працуе, і тое, што пайсці паглядзець на карту, каб адключыць кантроль...маей мэтай было б знайсці толькі...