Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    29
    прабачце, як можна прымацаваць?

Вось, хлопцы, нарэшце, нам гэта ўдалося.
    ад далей парадаў.
    Спецыяльна прымацаваныя файлы:
    2 ФАЙЛА: файл пераназначаны ад rimappatore заўвага майстэрня bosch, rail высокага сродкам стукаецца унізе ? вельмі шумна, соль. abbruzzese на 85-90 < /span 4? руху, і пры прыпынку смярдзіць і рухавік schricchiola.
    FILE 3: file пераназначаны ад rimappatore форуму , rail высокага сродкам стукаецца унізе ? вельмі шумна, соль. abbruzzese на 85-90 < /span 4? руху, і пры прыпынку смярдзіць і рухавік schricchiola.
    4 ФАЙЛА: файл, з якога я ўзяў кій, каб мае rimappature.
    ФАЙЛ 6: файл пераназначаны ад мяне, rail нізкім сродкам, не стукае ? даволі гладка, соль. abbruzzese у 100-105 км/ч за 5? руху з тэмпература рэгулявання, педалі праводцы акселератара святлей і адказвае крыху больш? хутка, і пасля націску на педаль акселератара пачала чуць свіст турбіны. Для мяне гэта амаль добра, на 78% ( з гэтым, падобна, усе яшчэ адзін рухавік пад, не ў плане прадукцыйнасці, але, як fluibilita rumorosit? вельмі dimuinti, калі не амаль зніклі, у адрозненне ад звычайнага шчыта 94 рэзюмэ
    Хлопцы чакаю вашых меркаванняў

Файл 2 ШЧЫТ 0281010591 1? пераназначаны ад rimappatore rail высокага picchia.rarФайл 3 Шчыт 0281010591 2? пераназначаны даун, звг. rail высокага picchia.rarФайл 6, ШЧЫТ 0281010591 файл пераназначаны ад мяне rail нізкім добра 78%.rar4 файла, З якога я ўзяў кій sw і hw diversi.rar

Хлопцы, скажыце мне, калі можаце іх чытаць
    Дзякуй

Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    я пісаў з целаў я спадзяюся, вы зразумелі маю думку
    legendaryslave ці можаце вы іх чытаць?
    Дзякуй
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 10:51

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я зірнуў, але і намаганняў кантраляваць змены, калі адсутнічае арыгінал, я адзін, як ен, але я не ўпэўнены, карты, вы павінны размясціць яго ў врі, з тым, што я я і я паўтараю, я не ўпэўнены, параўнання я не бачу ўсяго гэтага ціску ў рампы, нават у файл, другі трэнер, мне здаецца, што гэта крычы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў ЧЫП-ЦЮНІНГ Visualizza Messaggio
    Вы прыкладаю файл, з якога я ўзяў кій

ФАЙЛ SPUNTO.rar
    я паўтараю, што калі ў вас есць файл ori цяжка ўбачыць і ацаніць змены.

p.s. упэўнены, што вялікі трэнер не даў вам файл крычы, калі ен зрабіў працу, і яшчэ горш, не было больш як добра.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    29

Red face

Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    я паўтараю, што калі ў вас есць файл ori цяжка ўбачыць і ацаніць змены.

p.s. упэўнены, што вялікі трэнер не даў вам файл крычы, калі ен зрабіў працу, і яшчэ горш, не было больш як добра.
    Прывітанне ugo boss зараз прыкладаю зыходны файл, з таго ж hw і sw акрыяў ад гэтага форуму.

файл ori выдалены
    Вельмі падобна на тое, сапраўды, амаль блізнюк файл N6 той факт, што ад мяне, зь якім я іду
    Хлопцы пад меркаванні.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 19:18

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Прывітанне ugo boss зараз прыкладаю зыходны файл, з таго ж hw і sw акрыяў ад гэтага форуму.

файл ori выдалены
    Вельмі падобна на тое, сапраўды, амаль блізнюк файл N6 той факт, што ад мяне, зь якім я іду
    Хлопцы пад меркаванні.
    файлы крычы павінны быць уведзеныя ў баку дадзеных, каб палегчыць усім пошук, і абмеркаванне ідзе ўставілі спасылку з нумарам вось,
    памятаю, што файлы на врі павінны быць уведзеныя, паказаўшы hw, sw, тып ecu і рэзюмэ

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825

файл ori выдалены
    Хлопцы пад меркаванні.
    мае меркаванне, што гэты файл не крычы.

я спампаваў тое, што засталося, я не бачыў, што ен быў выдалены, (fat casein ca fasei)
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; да 16-02-2014 13:27

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    29
    я спампаваў тое, што засталося, я не бачыў, што ен быў выдалены, (fat casein ca fasei)
    прама цяпер ? у банк дадзеных, калі вы хочаце, вы можаце праверыць, ці іх.
    Дзякуй

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    бачыў, што абмеркаванне і потым, скончылася на другі план, хацеў абнавіць яго, сказаўшы, што першы rimappatore, што затым ен страціў, вядома, знарок файл крычы зрабіў карту цалкам няправільны і 2 mappatori наступныя не ў стане знайсці файл ori прынялі сігналы ад аднаго з hw роўна, але sw іншым, так што гэта не было,мараль зрабілі бойню на бойню і ў выніку ен ужо патлумачыў, чып-цюнінг,кожны ў рэшце рэшт ен звярнуўся да нас, мы знайсці файл крычы,мы вярнуліся ад 0, і мы зрабілі простую карту, якая, мабыць, sodisfa кліент-добра і без праблем з прадукцыйнасцю,шум і смурод залежыць.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 15-03-2014 да 19:38
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    я зразумеў, што ісці ў ? што з карты, тэрміны зменены

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    я зразумеў, што ісці ў ? што з карты, тэрміны зменены
    Брава franco75 вы злавілі ў поўным аб'еме

я зірнуў, але і намаганняў кантраляваць змены, калі адсутнічае арыгінал, я адзін, як ен, але я не ўпэўнены, карты, вы павінны размясціць яго ў врі, з тым, што я я і я паўтараю, я не ўпэўнены, параўнання я не бачу ўсяго гэтага ціску ў рампы, нават у файл, другі трэнер, мне здаецца, што гэта крычы.
    Выбачайце ugo boss, але ў крычы не я раней rimappatore сказаў, што ў lha больш

Вы прыкладаю файл, з якога я ўзяў кій
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-03-2014 да 12:17

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •