прабачце, як можна прымацаваць?
Вось, хлопцы, нарэшце, нам гэта ўдалося.
ад далей парадаў.
Спецыяльна прымацаваныя файлы:
2 ФАЙЛА: файл пераназначаны ад rimappatore заўвага майстэрня bosch, rail высокага сродкам стукаецца унізе ? вельмі шумна, соль. abbruzzese на 85-90 < /span 4? руху, і пры прыпынку смярдзіць і рухавік schricchiola.
FILE 3: file пераназначаны ад rimappatore форуму , rail высокага сродкам стукаецца унізе ? вельмі шумна, соль. abbruzzese на 85-90 < /span 4? руху, і пры прыпынку смярдзіць і рухавік schricchiola.
4 ФАЙЛА: файл, з якога я ўзяў кій, каб мае rimappature.
ФАЙЛ 6: файл пераназначаны ад мяне, rail нізкім сродкам, не стукае ? даволі гладка, соль. abbruzzese у 100-105 км/ч за 5? руху з тэмпература рэгулявання, педалі праводцы акселератара святлей і адказвае крыху больш? хутка, і пасля націску на педаль акселератара пачала чуць свіст турбіны. Для мяне гэта амаль добра, на 78% ( з гэтым, падобна, усе яшчэ адзін рухавік пад, не ў плане прадукцыйнасці, але, як fluibilita rumorosit? вельмі dimuinti, калі не амаль зніклі, у адрозненне ад звычайнага шчыта 94 рэзюмэ
Хлопцы чакаю вашых меркаванняў
Файл 2 ШЧЫТ 0281010591 1? пераназначаны ад rimappatore rail высокага picchia.rarФайл 3 Шчыт 0281010591 2? пераназначаны даун, звг. rail высокага picchia.rarФайл 6, ШЧЫТ 0281010591 файл пераназначаны ад мяне rail нізкім добра 78%.rar4 файла, З якога я ўзяў кій sw і hw diversi.rar
Хлопцы, скажыце мне, калі можаце іх чытаць
Дзякуй
legendaryslave ці можаце вы іх чытаць?
Дзякуй