-
памылкі захоўваюцца ? пошты на наяўнасць DTC... з дыягназам актыўнага спрабавалі, калі EGR рухаецца?
-
адказ быў для cicciobullet, замест гэтага вы павінны адкрыць яшчэ адно абмеркаванне, у любым выпадку, як кажа магіі heroes вам трэба зрабіць дыягностыку і даць нам больш інфармацыі.
-
Я раблю здагадкі : я не вялікі спецыяліст . З delphi 2013.3 мой аўтамабіль не прызнае, а з texa idc4 я знайшоў памылку p2263 датчык тэмпературы паветра, датчык масы паветра . Там атрымліваецца, што delphi не распазнае гэты рухавік k9k а спакойна выходзіць з m9r, што ? у 2000 годзе аб'ем
-
дэфект, як даўно існуе, і, асабліва, ва ўмовах ўзнікае? Час назад апынуўся мой калега, які пасля таго, як праверыў усе, і я кажу, усе вырашаецца заменай турбіны, але вы кажаце, што гэта была ўжо заменена (я спадзяюся, што новы).
-
X, кгэ я ўбачыў, падняўшы аўтамабіль турбіна выглядае як новая з боку интеркулера я думаю, яны замянілі core assy. Цяпер мяне пераследваць бруднага алею, але я не разумею, калі ? яна працякае або вакуумны помпа, які губляе і imbratta ўсе.
-
Паўтараю:дэфект, як даўно існуе, і, асабліва, ва ўмовах ўзнікае?магчыма, пасля замены турбіны, плюс турбіна прыводзіць у ўжыванні, адноўлены, а не новы, то зрабіць дадатковыя праверкі. Добра таксама вымяральнік паветра і паветраны фільтр я знайшоў некаторыя адкрытым ад бруду, а затым разбіты
-
Ок, прабачце. Я l я купіў um месяц таму, і ен заўседы рабіў, калі я 110 .чырвоны светлавы індыкатар, які згасае, калі я выключаю машыну. У dbimetro можа зрабіць гэтыя жарты толькі тады, калі я пэўную хуткасць ? На малых абарачэннях накшталт нармальна. Я магу паспрабаваць яго пачысціць ці парады замены ?
-
так, датчык выдатку паветра, то можна ачысціць не можа пашкодзіць, калі вы робіце гэта з асцярогай і можа зрабіць гэтыя жарты
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Я ? здарылася так, што некалькі турбін з coreassy замяніць у іх былі праблемы ціску. Бывае, што, калі ламаецца турбіна шмат разоў зношваецца кажух турбіны і, такім чынам, не можа стварыць патрэбны ціск.
-
Добра сказаў blackwolf, а затым пры змене coreassy праверце, ці добра лопасцямі зменнай геаметрыі таму што шмат разоў былі пашкоджаны і не заўседы могуць замяніць
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума