мая праблема, ці не ? прачытаць ECU, я прачытаў яе ў паслядоўны (праз OBD2), так і таблічнай (і я атрымаў файл 2,048 МБ), што ўвесь (і я атрымаў іншы файл 2,560 МБ), і пакуль усе ок.
Цяпер я павінен пісаць файл MOD (я defappare, egroff і карэкціроўкі карт ад службы ў інтэрнэце), што ? 2,048 МБ.
- я магу вывесці ў паслядоўны (праз OBD2)? ці я павінен напісаць, сіла ў bdm?
- я павінен ўсталяваць што-то для запісу, для запісу яго ў "рэжым? не поўная", як я ? было рэкамендавана? cio?... той жа выбар, што я на чытанне (табліцы/на ўвесь экран) у мяне нават у запісу?
прабачце, вы ўжо? рэкамендуецца, каб вы чыталі таблічнай і паўтарыць таблічнай праз obd, перш чым зрабіць дадзеныя ecu, затым адкрыць файл, выбіраеце ваш файл асобна запіс у табліцы, а затым запіс і выканайце працэдуры, што sw просіць вас, калі ласка, пераканайцеся, што батарэя dell' аўто добры зарад.....заўседы старэйшыя за 12 v
ок, цяпер я ? pi? ясна, дзякуй
? што раней я прасіў яго, каб пісаць, і вы мне rispondavate для чытання.. нічога не спрэчка, а я тут, каб chiarirmi сумневы і вучыцца.
яшчэ раз дзякуй
прывітанне
як з файла 2,5 мб пеўня давесці яго да 2,0 мб? я ? здарылася ж, што на msv70
Fire, паспрабуйце выкарыстоўваць кнопку пошук уверсе старонкі, або адкрыць новую тэму і рабіце свае запыты, чытаць правілы вам дапаможа? каб не памыліцца....
проста выразаць частцы, якая адносіцца да mpc ? менавіта ў гэты 512k больш, што вы апынецеся..але калі вы чыталі файл ад 2.5 мой савет ? змяніць тыя, і перапісаць яго..Правілы непасрэдна ў 2d, калі не хочаце, каб капіяваць і ўставіць, асабліва, калі вы ? усе пачынаецца вы можаце зрабіць нейкія памылкі, якая можа сапсаваць вам дзень![]()
аднак, перачытваючы абмеркаванне ? дзіўна, што гэты пеўнік вы прачыталі файл у kline ovvere 2.5 мега, як правіла, робіць толькі віртуальны...