Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 13 з 13
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    У таблічнай толькі тады, калі ты есць драйвера. ..пошук, каб даведацца, у 2d....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў desmoric Visualizza Messaggio
    я, вынікаючы радзе max75, і я, чытаючы пост, 38 старонак. і я спрабую прытрымлівацца абмеркавання з адкрыў карту ў пункце 1.3 mjt 70cv ў ECM... я раблю намаганні ката...
    Пытанне... адрасу (напрыклад, 06479E) можна задаць толькі ў рэжыме 2d? у 3D-карце і ў таблічнай я не магу адсачыць адрасы...
    іншае пытанне... у тэме кажуць, што %педалі ? выправіць з фактарам 0.004, але я бачу яе ўжо? як ад 0 да 100, не ? gi? правільна так?
    Я памыляюся, ці я разумею, што для прагляду і "зразумець" поўную карту лепш winols ecm??
    Думаю, ты мала практычнасцю? з дапамогай функцыі SW..
    што версія ECM вы выкарыстоўваеце?
    вы павінны даведацца, як выбар выкрадаюць або як хочаце, называйце іх " гарачыя клавішы", выкрадзена, рабіце працу лепш і, калі не раней..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    23
    Вы лічыце, добра cinqueturbo ... я пачынаю выкарыстоўваць яго ў гэтыя дні... Я толькі што даведаўся, накласці дзве карты, золата і mod, і праверыць, ці адрозненні.
    Я не зразумеў, як рэзаць файлы, з лагічнай...
    Сення я выявіў (можа быць), што ў 2D, калі я бачу стрэлкі, блакітныя гарызантальныя (напрамкі чытання), гэта карта, я магу паказваць у 3D, ці я памыляюся?
    Але я зразумеў, мець іп? стрэлкі (7), карты (5)... як заўседы???
    ...некаторыя рэкамендацыі для неафіта?

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •