Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Абмеркаванне: Пачатак для неафіта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Шчыра кажучы, я не працаваў ні на адной з гэтых 2 МАШЫНЫ, таму я не магу даць вам рады, што купіць? у любым выпадку звярніцеся да адміністратараў форуму, якія будуць накіроўваць вас і, асабліва, прадукты правераны і не ciofeche !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    58
    Калі ты загадаеш есць Mpps вам будзе? напісаў міні-cd з soft .Пасля ўстаноўкі і выдаліць любы антывірус , анты-спам і рознае sar? abbasta інтуітыўна, што рабіць.
    Версія, што і я ? 12 .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    як сказаў nox даручана адміністратарам, яны будуць у стане сказаць, лепш. І ўжо калі я магу дазволіць сабе вы ridico, што калі вы не пераназначаны ніколі машыны перад вывучае і толькі пасля таго, як зразумеў, пачынае рабіць што-то з электронікай з машыны не гуляе. Я вам consigljo чытаць старыя паведамленні з форума, і паступова разумееш механізм, то, калі вы не ясна, ці магчыма, што-то пытаешся. Пасля навучання вы атрымліваеце файл ori вашага аўтамабіля і пачаў рабіць нейкія выпрабаванні і, магчыма, месцы, каб бачыць, ці вы зразумелі або не.
    Мой толькі рада, але для мяне і гэта-правільны шлях у гэтай вобласці не могуць спаліць этапы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    Прывітанне ўсім, х, на дадзены момант няма чапаць edc17 іх рызыкі, сапраўды шкода...я думаю, ke ніхто з двух язды ад вас mensionate яны...я вам рэкамендую mpps x час, варта нават менш, і працуе добра, таксама выкарыстоўваю я разам з galletto.Спадзяюся гэта было карысна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Дзякую усім за адказы.

Вядома, я, задаючы пытанні, проста, каб зразумець, і, перш чым avventurarmi я хачу спачатку пераканацца, што ўсе зразумеў.
    ? мы кажам, што фінч? вы кажаце дыягностыкі, скіду і вазьміце файл ".ori" не думаю, што есць праблема, і вы рызыкуеце вырабіць шкоду.

*Matty23p, як ніколі не рэкамендуе працаваць на EDC17? што ў ім есць адрозненні ад папярэдніх версій?

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •