прайшло цэлых 20 хвілін пасля вашага паста....
мае меркаванне я відавочных...
закрытая..
м? файлы перарабляць, каб добра ва ўсім...
я ведаю, што ў ес хто-то гуляе з мышшу таму, калі карты цалкам перарабляць, і вельмі сумую зрабіць
Заказчык і задаволены, як ідзе аўтамабіль, але не хочаце, каб пашкоджанні, я, шчыра кажучы, я выказаў свае негатыўнае меркаванне ў супастаўленні, так як я лічу, некаторых змен, я не ведаю пакуль, што магутнасць і крутоўны момант пу? затрымаць аўтамабіль.. з крокам на карты з фіксаванымі значэннямі без разліку inj і IQ, і ціск турбо, тое ж самае.. шчыра кажучы я б інакш.. але я хачу меркаванне іншых.. таму што трэнер сцвярджае, што ведае, што робіць, і не хоча тлумачэнняў ні ад каго.. гонар перавышае адоранасць
Цярпенне і цнота моцных..
але, шчыра кажучы, ionon я думаю, ke ідзе моцны x мець анке турбіна плюс...то есць лямбда і павялічана, а не паменшаная ilturbo не і цы усе гэта павелічэнне, за выключэннем ke нацэнку не вышэй з М вялікім крокам занадта нізка...ну калі кліент задаволены і абраў іншы не зарэгістраваны і адказнасць? ... хай карту вы і вашы адрасаты ўбачаць ke можа пайсці яшчэ![]()
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Час overboost ў рэальнасці ? каманда геаметрыі, яна ўстала, каб захаваць больш замкненай геаметрыі, што можа быць апраўдана надбаўкі турбіны. Для лямбда-згодны з Angelosp але, магчыма, трэнер будзе гэта трэба было
карту ад 40 і больш градусаў duration.
загадзя soi НЕ крануў.
значэння завоблачныя lim момант каля 7000, лічылі мг, у той час як і пара, і не трэба ісці далей, 405nm, калі вы робіце карту падмануў, так як не ? быў закрануты карту iq-НМ. і таму lim дыму не мае сэнсу, яго каштоўнасці.
Не сказаў, што стрэлы зрабілі гэта такім чынам, абмежавальнік крутоўнага моманту,
машына ідзе, але!' се дызель, даў добрае.
у рэшце рэшт ? карта падмануў зроблена дрэнна, можа, сапраўды, ен, безумоўна, тэмпература egt высокія з тым ціскам да 4000 абаротаў 20? пасля вмт.
Цярпенне і цнота моцных..