Hello
Electric radiator fan starts now at 104 ºC.
Id like to change ад 104 да 100 ºC.
Is it захоўваемых у 29080 address?
Thanks
Hello
Electric radiator fan starts now at 104 ºC.
Id like to change ад 104 да 100 ºC.
Is it захоўваемых у 29080 address?
Thanks
Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting
Хлопцы, спрабуючы застацца ў тэме і не ісці занадта далека, я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас ведае розніцу, кажучы аб desmo4, каленчатага cammes ўсмоктвання, горны ducati st4 у 2001/2 ducati 748/748s 2001/2 ducati 996 2001 года па параўнанні з тым, што гара st4s 2001/2 і ducati monster s4 2001/2, вышэйшая адзнака за класную працу? параўноўваючы карты, асабліва st4s monster s4 і 996 я бачу, што для першай і трэцяй авансы і ін'екцыі дастаткова, вышэй, чым монстар, хоць, у сутнасці, ідэнтычныя, калі не лічым, рознай магутнасці, звязаных з 2мм і больш? поршня для st4s і 996, на самай справе гэтыя, маючы той жа рухавік, толькі cammes ўсмоктвання розных.
дзякуй
Розніца істотная, у ****лло ў cammes ўсмоктвання, паміж cams "дарога" з Desmoquattro 748/S, 996 і ST4 і тыя, S4 і ST4S st? у меншы тэрмін часу, чым S4 і ST4S: 251? у месца з 261. Гэта класічныя кулачкі A1/A1R і 1Л/3K (3K ад пасады з 2003 рэгуляваныя шківы). Вы, наадварот, адрозненні ў ****llo дыяметраў клапана, і кошт? выхлапной трубы, airbox, etc, якія збіраюцца ўплываць больш увагі на патрэбы? налады dell аддзяленне ўпырску/запальвання.
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.
вы ніколі не спыняйце вучыцца....а ад таго, што я зразумеў, s4 і st4s яны пі? развіцце рока ў ****llo карты, што тычыцца не SBK
ок, зразумеў, але калі я змяняю чытання з 14, напрыклад, кажучы яму быць у 15, такім чынам, уплывае на хуткасць? адкрыцця фарсунак?
If you change the battery voltage from 14 to 15 вольт, the injector opens хутчэй.
If battery voltage drops to 13 вольт, the injector opens slower.
Greetings
Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting