Чаму? не месца, што-то на форуме faberecu?
potrtebbero служыць усе.....
Дзякуй
Чаму? не месца, што-то на форуме faberecu?
potrtebbero служыць усе.....
Дзякуй
не ? правільна размяшчаць змененыя файлы, форум, сэрвіс , я не думаю, як не павінны , але тады я скажу, што мне не вельмі прыемна падзяліцца files rullati
Прывітанне, ты пісаў для іншага карыстальніка:
"а калі хочаце, каб інфармацыя аб дэльта , я ўсе, што вы хочаце, я пабег, пакуль некалькі гадоў таму "
і, будучы адным з мільенаў прыхільнікаў delta мне было цікава даведацца, што вы мелі ў распараджэнні...... усе, l?, ****** не павінна быць нічога, але калі б я хацеў даць нейкі савет для рухавікоў з турбонаддувом бензіну або illustarci што-то пра міфічных дэльта-б вы зрабілі, рады, што шмат людзей тут на форуме.
Дзякуй
вы інфа
адрасы і метад не праблема
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 13-03-2014 да 17:48
абмеркаванне просіць выправіць дату, калі вы хочаце адкрыць абмеркаванне, каб даведацца што-то, не падвяргаючы пераказваюць вы ведаеце, усе распавядаюць? як зрабіць
Lavorandoci вельмі часта на гэтыя аўтамабілі, я дазволю сабе сказаць адну рэч:
? праўда, яны ecu простыя, якія ўтрымліваюць 4-5 карт "асноўных", але і ўсе,? немагчыма прыступіць вынайсці карту правільна-здаровае расліна artendo з файла серыі.
Есць файлы ў эпоху развітых адзін ад аднаго Abarth з рухавікоў на выпрабавальным стэндзе і ўсе неабходныя датчыкі, усталяваныя, што яны таксама break мяняюцца на карты ўпырску і загадзя мець кропак паліўнай кожны 500rpm.
Не ? пытанне не ў стане працаваць або знайсці пераказваюць, а хто ? гатовы інвеставаць месяцы развіцця на рухавік, калі ўжо існуе? што-то вельмі добра?
Я бачыў псеўда карты ад 280cv, распрацаваныя ў школе, што яшчэ не былі што арыгінальная карта зменена... так што з пункту паліўнай 4000 абаротаў, а другі 5000, вы павінны зрабіць добрую электроніку?
я не бачыў паведамленне!
напішыце, як добра, мы ўсе тут спецыяльна....