Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 18 з 18
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Чаму? не месца, што-то на форуме faberecu?

potrtebbero служыць усе.....

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    не ? правільна размяшчаць змененыя файлы, форум, сэрвіс , я не думаю, як не павінны , але тады я скажу, што мне не вельмі прыемна падзяліцца files rullati

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Прывітанне, ты пісаў для іншага карыстальніка:

"а калі хочаце, каб інфармацыя аб дэльта , я ўсе, што вы хочаце, я пабег, пакуль некалькі гадоў таму "

і, будучы адным з мільенаў прыхільнікаў delta мне было цікава даведацца, што вы мелі ў распараджэнні...... усе, l?, ****** не павінна быць нічога, але калі б я хацеў даць нейкі савет для рухавікоў з турбонаддувом бензіну або illustarci што-то пра міфічных дэльта-б вы зрабілі, рады, што шмат людзей тут на форуме.

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    вы інфа

адрасы і метад не праблема
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 13-03-2014 да 17:48

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    абмеркаванне просіць выправіць дату, калі вы хочаце адкрыць абмеркаванне, каб даведацца што-то, не падвяргаючы пераказваюць вы ведаеце, усе распавядаюць? як зрабіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Lavorandoci вельмі часта на гэтыя аўтамабілі, я дазволю сабе сказаць адну рэч:

? праўда, яны ecu простыя, якія ўтрымліваюць 4-5 карт "асноўных", але і ўсе,? немагчыма прыступіць вынайсці карту правільна-здаровае расліна artendo з файла серыі.

Есць файлы ў эпоху развітых адзін ад аднаго Abarth з рухавікоў на выпрабавальным стэндзе і ўсе неабходныя датчыкі, усталяваныя, што яны таксама break мяняюцца на карты ўпырску і загадзя мець кропак паліўнай кожны 500rpm.

Не ? пытанне не ў стане працаваць або знайсці пераказваюць, а хто ? гатовы інвеставаць месяцы развіцця на рухавік, калі ўжо існуе? што-то вельмі добра?

Я бачыў псеўда карты ад 280cv, распрацаваныя ў школе, што яшчэ не былі што арыгінальная карта зменена... так што з пункту паліўнай 4000 абаротаў, а другі 5000, вы павінны зрабіць добрую электроніку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў matech Visualizza Messaggio
    Lavorandoci вельмі часта на гэтыя аўтамабілі, я дазволю сабе сказаць адну рэч:

? праўда, яны ecu простыя, якія ўтрымліваюць 4-5 карт "асноўных", але і ўсе,? немагчыма прыступіць вынайсці карту правільна-здаровае расліна artendo з файла серыі.

Есць файлы ў эпоху развітых адзін ад аднаго Abarth з рухавікоў на выпрабавальным стэндзе і ўсе неабходныя датчыкі, усталяваныя, што яны таксама break мяняюцца на карты ўпырску і загадзя мець кропак паліўнай кожны 500rpm.

Не ? пытанне не ў стане працаваць або знайсці пераказваюць, а хто ? гатовы інвеставаць месяцы развіцця на рухавік, калі ўжо існуе? што-то вельмі добра?

Я бачыў псеўда карты ад 280cv, распрацаваныя ў школе, што яшчэ не былі што арыгінальная карта зменена... так што з пункту паліўнай 4000 абаротаў, а другі 5000, вы павінны зрабіць добрую электроніку?
    Я на форуме на delta hf 8 v...ці магу я спытаць вас?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    я не бачыў паведамленне!

напішыце, як добра, мы ўсе тут спецыяльна....

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •