прымацуеце дадзеныя ecu, можа быць, знойдзем.
прымацуеце дадзеныя ecu, можа быць, знойдзем.
калі чалавек ваш файл, магчыма, мы можам зрабіць крок наперад, не ведаю, паспрабуйце загрузіць яго ў flash прачытана bdm ? добра, але не ведаю, ці працуе ен, аднак, ідэальна было б прачытаць у bdm ecu і ў залежнасці ад сітуацыі запісаць рэзервовую копію ў bdm, а затым я куплю табе bdm і зрабіць працу, ці вы належыце на які-то калега або ваш сябар, які мае такое абсталяванне
Пошты ўсе дадзеныя ecu, і машыны, і паглядзець, калі gi? і ў банку дадзеных, тым не менш, вы заўседы павінны праграміста, размешчаны насупраць з 1250 не можаце зрабіць гэта
Паспрабуйце знайсці файл BDM (no serial) ж колькасць HW і SW вашага, і паспрабуйце МБІТ / с хуткасць slow (рэжым recovery)... калі не ідзе", чытайце ваш файл (cio' што' і' засталося) з BDM, артыкул чытаць на форуме, так што хто-то табе можа reconstruire.
калі вы знаходзіцеся на поўны файл flash-ложак у bdm можна пісаць з mpps і gallov2 з gallettino1250 не думаю, і калі не ідзе, таму вы павінны перапісаць рэзервовага капіявання ложак у bdm scodificando ў e2prom, але я ведаю, што табе трэба абаперціся на каго-тое, што калі-абсталяванне, дзе ты?
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Хлопцы, вялікі дзякуй ўсім за дапамогу. Тады коды HW і SW, якія я чытаю, праграмнае забеспячэнне певень:
51806561 я Думаю, гэта код блока кіравання прызначаны ў якасці запасной часткі
Тады я двух іншых лічбаў, але я не ведаю канкрэтна, якая HW і SW
0281012883
1037386726
З 1250 я зразумеў, што я нічога не магу зрабіць, але я папрасіў майго сябра, які мае MPPS (не ведаю версію, калі ? важна, але я магу гэта праверыць) і, на шчасце, сказаў мне, што ен таксама адаптары для чытання эбу ў BDM. Для chiarirmi сумневы, магчыма, дурны, з паслядоўнага чытання плануецца выхад OBD замест чытання BDM ? зроблены прама на плаце блока кіравання або ? можаце зрабіць яе з дапамогай пін-кода з 2 раздымаў?
Так што калі гэта cos? я павінен зняць ECU адкрыць яе, як мідыя і падлучыцца да раз'ем BDM непасрэдна на плаце.
Я не ? ясна адно, калі б я мог чытаць па BDM мой файл, але не гэта было папраўна, з дапамогай іншай рэзервовай копіі на іншы ecu з тым жа SW і HW, я павінен зрабіць некаторыя аперацыі, тыпу кадоўкі, ключы, фарсункі, etc etc?
Тады з дапамогай пеўня і mpps не можаце працаваць у bdm, але трэба, я певень 2 ці іншы праграміст bdm100 etc..... увагу адкрыць у ЭКЮ, якія вы робіце, даюць пасля чытання вашай арыентацыі, калі вы можаце? аднавіць добра, калі няма з іншага рэзервовага капіявання ўжываецца scodifica і хай пойдуць спакойна
яе прымацаваныя правільна, трэба адкрыць яго і выкарыстоўваць порт bdm для чытання і запісы...
калі вы ? распуснай ў e2p трэба перапісаць нават, што.., але вы ведаеце, пасля таго, як вы перапісалі flash, каб добра
каб вы f? усе...
падтрымцы з адным, які мае сродкі...
Я не ведаю, кім пайсці ў маім раене, і шчыра хто-то ў нагу, даверу яго не ведаю, нават, шчыра кажучы, не ведаю нікога, хто б мне. Я спадзяюся, у якой-то дапамогі, p? у manualit? і часу (у мяне машына на працы і не хадзіць), мне не хапае, каб? я хацеў чытаць добра, каб не спрабаваць зрабіць іншых пашкоджанняў, нават калі я капуста пк, што я сапсаваў, калі б я ведаў, што вы б пасадзілі б ужо? знішчаны.
Але гэта scodifica, што ўключае ў сябе?