Старонка 2 з 9 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 82
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    прымацуеце дадзеныя ecu, можа быць, знойдзем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    калі чалавек ваш файл, магчыма, мы можам зрабіць крок наперад, не ведаю, паспрабуйце загрузіць яго ў flash прачытана bdm ? добра, але не ведаю, ці працуе ен, аднак, ідэальна было б прачытаць у bdm ecu і ў залежнасці ад сітуацыі запісаць рэзервовую копію ў bdm, а затым я куплю табе bdm і зрабіць працу, ці вы належыце на які-то калега або ваш сябар, які мае такое абсталяванне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Пошты ўсе дадзеныя ecu, і машыны, і паглядзець, калі gi? і ў банку дадзеных, тым не менш, вы заўседы павінны праграміста, размешчаны насупраць з 1250 не можаце зрабіць гэта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Харватыя
    Паведамленні
    157
    Паспрабуйце знайсці файл BDM (no serial) ж колькасць HW і SW вашага, і паспрабуйце МБІТ / с хуткасць slow (рэжым recovery)... калі не ідзе", чытайце ваш файл (cio' што' і' засталося) з BDM, артыкул чытаць на форуме, так што хто-то табе можа reconstruire.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі вы знаходзіцеся на поўны файл flash-ложак у bdm можна пісаць з mpps і gallov2 з gallettino1250 не думаю, і калі не ідзе, таму вы павінны перапісаць рэзервовага капіявання ложак у bdm scodificando ў e2prom, але я ведаю, што табе трэба абаперціся на каго-тое, што калі-абсталяванне, дзе ты?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    калі чалавек ваш файл, магчыма, мы можам зрабіць крок наперад, не ведаю, паспрабуйце загрузіць яго ў flash прачытана bdm ? добра, але не ведаю, ці працуе ен, аднак, ідэальна было б прачытаць у bdm ecu і ў залежнасці ад сітуацыі запісаць рэзервовую копію ў bdm, а затым я куплю табе bdm і зрабіць працу, ці вы належыце на які-то калега або ваш сябар, які мае такое абсталяванне
    калі піша файл ложак у серыйную bdm сыходзім ад сітуацыі, калі гарыць кантрольная лямпа ў немагчымасці запуску рухавіка скрынь колькасць hw і soft я шмат чытае bdm гэтыя машыны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Хлопцы, вялікі дзякуй ўсім за дапамогу. Тады коды HW і SW, якія я чытаю, праграмнае забеспячэнне певень:

51806561 я Думаю, гэта код блока кіравання прызначаны ў якасці запасной часткі

Тады я двух іншых лічбаў, але я не ведаю канкрэтна, якая HW і SW
    0281012883
    1037386726

З 1250 я зразумеў, што я нічога не магу зрабіць, але я папрасіў майго сябра, які мае MPPS (не ведаю версію, калі ? важна, але я магу гэта праверыць) і, на шчасце, сказаў мне, што ен таксама адаптары для чытання эбу ў BDM. Для chiarirmi сумневы, магчыма, дурны, з паслядоўнага чытання плануецца выхад OBD замест чытання BDM ? зроблены прама на плаце блока кіравання або ? можаце зрабіць яе з дапамогай пін-кода з 2 раздымаў?
    Так што калі гэта cos? я павінен зняць ECU адкрыць яе, як мідыя і падлучыцца да раз'ем BDM непасрэдна на плаце.
    Я не ? ясна адно, калі б я мог чытаць па BDM мой файл, але не гэта было папраўна, з дапамогай іншай рэзервовай копіі на іншы ecu з тым жа SW і HW, я павінен зрабіць некаторыя аперацыі, тыпу кадоўкі, ключы, фарсункі, etc etc?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Тады з дапамогай пеўня і mpps не можаце працаваць у bdm, але трэба, я певень 2 ці іншы праграміст bdm100 etc..... увагу адкрыць у ЭКЮ, якія вы робіце, даюць пасля чытання вашай арыентацыі, калі вы можаце? аднавіць добра, калі няма з іншага рэзервовага капіявання ўжываецца scodifica і хай пойдуць спакойна

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    яе прымацаваныя правільна, трэба адкрыць яго і выкарыстоўваць порт bdm для чытання і запісы...

калі вы ? распуснай ў e2p трэба перапісаць нават, што.., але вы ведаеце, пасля таго, як вы перапісалі flash, каб добра
    каб вы f? усе...
    падтрымцы з адным, які мае сродкі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfajtd Visualizza Messaggio
    яе прымацаваныя правільна, трэба адкрыць яго і выкарыстоўваць порт bdm для чытання і запісы...

калі вы ? распуснай ў e2p трэба перапісаць нават, што.., але вы ведаеце, пасля таго, як вы перапісалі flash, каб добра
    каб вы f? усе...
    падтрымцы з адным, які мае сродкі...
    Я не ведаю, кім пайсці ў маім раене, і шчыра хто-то ў нагу, даверу яго не ведаю, нават, шчыра кажучы, не ведаю нікога, хто б мне. Я спадзяюся, у якой-то дапамогі, p? у manualit? і часу (у мяне машына на працы і не хадзіць), мне не хапае, каб? я хацеў чытаць добра, каб не спрабаваць зрабіць іншых пашкоджанняў, нават калі я капуста пк, што я сапсаваў, калі б я ведаў, што вы б пасадзілі б ужо? знішчаны.

Але гэта scodifica, што ўключае ў сябе?

Старонка 2 з 9 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •