Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20

Абмеркаванне: Савет перад карту..

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    спачатку вы пішаце, што вы не можаце бачыць карту, а затым вы не можаце дапамагчы, прама зараз, што вы можаце ад адказу, вельмі расплывіста, я павінен думаць, што вы стваралі cos? так, каб дабрацца да парога ў 80 паведамленняў?
    Прабачце leandro89 абсалютна няма, калі добра паглядзець, я зарэгістраваны на форуме ўжо больш за месяц, і шчыра кажучы, калі я магу дапамагчы, стараюся дапамагчы, і я пішу, тады прабачце tant ose ты зразумеў адно, для другога-худы будзе? было неразуменне і тым не менш, я проста сказаў, што не абавязкова win ols нас хоча, каб перахапіць крывыя з драйвера, а затым таксама з тытанам пу? зрабіць гэта....Проста ўсе гэта....... А потым крывыя павінны andarsele шукаць толькі улічваючы, што я, каб ведаць, я павінен быў зрабіць шмат доказаў і папацець, каб канкрэтна ведаць кропкі, у якіх знаходзіліся, і ў любым выпадку, калі я прашу што-то мне ніхто не адказвае ніколі, як пост, які я зрабіў з limitator igasolio у passatt 2.0 tdi bosch edc16u34, на які ты мне адказаў ты, што ты з пляцоўкі, але ніхто іншы мне даў сімвалічнае дапамогі для ведаць, што такім чынам я магу даць unarisposta агульны, але не паказвае на якія адрасы былі, улічваючы, што замена толькі ў выпадку, калі я падару ўзаемнасцю, няма?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    Прабачце leandro89 абсалютна няма, калі добра паглядзець, я зарэгістраваны на форуме ўжо больш за месяц, і шчыра кажучы, калі я магу дапамагчы, стараюся дапамагчы, і я пішу, тады прабачце tant ose ты зразумеў адно, для другога-худы будзе? было неразуменне і тым не менш, я проста сказаў, што не абавязкова win ols нас хоча, каб перахапіць крывыя з драйвера, а затым таксама з тытанам пу? зрабіць гэта....Проста ўсе гэта....... А потым крывыя павінны andarsele шукаць толькі улічваючы, што я, каб ведаць, я павінен быў зрабіць шмат доказаў і папацець, каб канкрэтна ведаць кропкі, у якіх знаходзіліся, і ў любым выпадку, калі я прашу што-то мне ніхто не адказвае ніколі, як пост, які я зрабіў з limitator igasolio у passatt 2.0 tdi bosch edc16u34, на які ты мне адказаў ты, што ты з пляцоўкі, але ніхто іншы мне даў сімвалічнае дапамогі для ведаць, што такім чынам я магу даць unarisposta агульны, але не паказвае на якія адрасы былі, улічваючы, што замена толькі ў выпадку, калі я падару ўзаемнасцю, няма?
    я адказваю на падставе таго, што я бачу, гэта напісана ад мяне ? лепшы спосаб дабрацца да 80 паведамленняў

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    ад гэтага ваш адказ deduca, што леандра, ен менавіта прычына, напішыце толькі, каб павялічыць свой лічыльнік паведамленняў і, акрамя таго, ты практычна напісаў наўпрост супрацьлеглае таму, што гэты форум імкнецца наперад,калі вы хочаце ўмяшацца ў пост правілы канструктыўна, у адваротным выпадку не пішыце,калі вам ніхто не адказаў ne ltuo пост гэта заўседы лепш, чым той, хто адказвае, як табе без соку.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    21
    Ну, вы, гледзячы на крывыя знаходзяцца адрасы, нават без драйвераў або damos. Праблема ? што хлопец, які пачынае супастаўляць і не мае ніякай падтрымкі, дзе апісаны розныя тыпы крывых, не ? так проста.. Некранутымі тытан дзякуючы сваім damos палягчае выявіць розныя адрасы..... У любым выпадку дзякуй усім, што тычыцца карту акрамя таго, каб пазбегнуць змены перадаплату, я павінен апусціць крывую крутоўнага моманту, armonizzarle і знізіць ціск турбо? ці я павінен змяніць крывую зменнай геаметрыі, спрабуючы знайсці розныя iq?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў blasco_13 Visualizza Messaggio
    Ну, вы, гледзячы на крывыя знаходзяцца адрасы, нават без драйвераў або damos. Праблема ? што хлопец, які пачынае супастаўляць і не мае ніякай падтрымкі, дзе апісаны розныя тыпы крывых, не ? так проста.. Некранутымі тытан дзякуючы сваім damos палягчае выявіць розныя адрасы..... У любым выпадку дзякуй усім, што тычыцца карту акрамя таго, каб пазбегнуць змены перадаплату, я павінен апусціць крывую крутоўнага моманту, armonizzarle і знізіць ціск турбо? ці я павінен змяніць крывую зменнай геаметрыі, спрабуючы знайсці розныя iq?
    Прывітанне Blasco, вам вельмі пашанцавала, чаму? у ходзе абмеркавання, што я табе параіў прачытаць выкарыстоўваюць, як, напрыклад, менавіта ваш ecu, то ў вас есць практычна ўсе адрасы, iq, як вам трэба. Лічыць, што павінна быць каля 5, а некаторыя няма ? трэба дакрануцца да іх, чаму? gi? устаноўленыя на высокія значэння. Карты запыту педаль можа пачаць variarle ад 50%, без перабольшання, занадта шмат, і робіць паступовага росту (да 5000 аб / мін, не занадта перабольшваюць, я думаю, што зыходныя значэння былі больш? нізкія eviare пашкоджанні рухавіка, дадатковыя працэнты падобны на папярэднія крывыя). Тое, што я даведаўся ? усе карты злучаныя паміж сабой, часткай усе, што ад запыту крутоўнага моманту і ў адпаведнасці з гэтым эбу вылічае, як надаць чытаючы табліцы колькасць? паліва ўпырскваецца (вядома, абмяжоўвае, выкарыстоўваючы іншыя карты, напрыклад, lim пары, лямбда і lim iq). Таксама lim копп вы можаце пачаць з каля 1500Rpm з крокам паступова, 1000Rpm, вы ўжо амаль да мінімуму. Turbo выказвае павялічваецца на 200 ачкоў азначае 0,2 бар і больш?, лічыць, што таксама павышае дызельнага паліва дадзенае значэнне можа быць яшчэ больш? вышэй, на мяне ? давялося cos?. Вы можаце пачаць з крокам pi? нізкіх коштах, нават, чаму? калі апрацоўваць ціск занадта высокія, вы маглі рызыкаваць, ісці доўга, каб разарваць яго.

Гэта ўсе парады ад неспрактыкаванага, таксама я раблю гэта для хобі, і я спрабаваў толькі з маім ecu ? вельмі падобны на ваш.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    21
    Gpoint вялікі дзякуй за тлумачэнні, і ўсе!! я толькі што змяніў карту і толькі я скончу выправіць усе, ва ўсякім выпадку, ўтрымаў... для значэнняў турбіны я думаў, што былі больш стандартызаваны, за тое, што пайшоў прамы на 0,2 бар.. астатняе я змяніў карту, прысвечаным rail, чаму? я заўважыў, што пачынаючы з 30, гэта было занадта мала.. Цяпер застаецца толькі карту педаль, што шчыра я заўважыў, нават я быў крыху цягі, але ў любым выпадку мой выбар ? было прадыктавана тым, што з гэтым крокам не было б заўседы быць на 100% у праводцы акселератара, калі я, пацягнуўшы... у любым выпадку правядзе працы? перагледзець нават, што вучыцца лепш разабрацца ў сітуацыі.. Што прыемна, людзі добрыя сэрцы заўседы знаходзяцца... што тычыцца гэтай дыскусіі я чытаў, але ў нейкі момант я пачаў страціць мяне, чаму? тэрміналогія становіцца вельмі тэхніка, і я яшчэ на світанку... rilegger? магчыма, з пі? спакой, спрабуючы зразумець, асабліва, як ўздзейнічаць на гэтыя значэння... яшчэ раз Дзякуй!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    21
    На самай справе ад адказу я не зразумеў, а потым вельмі, але ў любым выпадку, калі хто-небудзь параіць мне іх, я з задавальненнем прымаю... Спадзяюся, я не занадта шмат, я ведаю, што вашы вучэнні ці "фокусаў" я іх раўніва захоўвае, для? я б вельмі хацеў паказаць мне хоць бы адна падстава для таго, каб вырасціць мае хобі, і я спадзяюся, у будучыні, працаваць.......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    калі замест lamentrarti б я выкарыстаў працуе пошук бы рашэнне на сподачку 'гадзіны,то зрабіце пошук інфармацыі, выяўленай у адзін пост на гэтым форуме з ****** і скажыце мне, калі ў інтэрнэце вы знайшлі інфармацыю падобнага.
    Абсалютна msport, я адзначыў вось спецыяльна на гэтым форуме, чаму? інфармацыя, якая есць тут, вы не знойдзеце ні на другім баку, і з гэтым я падкрэсліваю, што я не хачу паставіць пад сумнеў якасць? форум.. у мяне Не было намеры скардзіцца, я прасіў толькі інфармацыю, і гэтага было дастаткова, каб сказаць, што шукаць сярод абмеркаванняў на форумах, што я знайшоў рашэнне, нават ад мяне.. Дзякуй, gpoint, што ? быў такі ветлівы, каб сказаць мне канкрэтна, дзе шукаць, і я сказаў, трохі больш канкрэтна, што я памыліўся, дапамагаючы палепшыць. Хоць мне яшчэ шмат і шмат вучыцца і шмат паліва і часу, каб спажываць, перш чым звяртацца да культуры гэтага мастацтва.. З гэтым я сканчаю, даючы апраўдання, што пайшоў каму-небудзь шкоду з каментаром, што вы выкарыстоўвалі, каб падаць на мяне.. я нават Не практычны форум, таму я не ведаю, дакладная тэрміналогія.. я Спадзяюся быць у стане, аднак, растлумачыць...

Ps: вядома, дзякуй, аднак, eobd, каб яго дапамогі, а таксама іншых карыстальнікаў, якія пракаментавалі гэтую тэму.. Гэты форум мне вельмі дапамагае
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-01-2014 да 23:05

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •