Першапачаткова Напісаў
eobdexpression
Прабачце leandro89 абсалютна няма, калі добра паглядзець, я зарэгістраваны на форуме ўжо больш за месяц, і шчыра кажучы, калі я магу дапамагчы, стараюся дапамагчы, і я пішу, тады прабачце tant ose ты зразумеў адно, для другога-худы будзе? было неразуменне і тым не менш, я проста сказаў, што не абавязкова win ols нас хоча, каб перахапіць крывыя з драйвера, а затым таксама з тытанам пу? зрабіць гэта....Проста ўсе гэта....... А потым крывыя павінны andarsele шукаць толькі улічваючы, што я, каб ведаць, я павінен быў зрабіць шмат доказаў і папацець, каб канкрэтна ведаць кропкі, у якіх знаходзіліся, і ў любым выпадку, калі я прашу што-то мне ніхто не адказвае ніколі, як пост, які я зрабіў з limitator igasolio у passatt 2.0 tdi bosch edc16u34, на які ты мне адказаў ты, што ты з пляцоўкі, але ніхто іншы мне даў сімвалічнае дапамогі для ведаць, што такім чынам я магу даць unarisposta агульны, але не паказвае на якія адрасы былі, улічваючы, што замена толькі ў выпадку, калі я падару ўзаемнасцю, няма?